Loading...
Odbor hrvatske brodogradnjeVijesti

Međunarodna Konferencija o Restrukturiranju u sektoru Metala

Konferencija je održana od 30. lipnja do 02. srpnja 2011.godine u Ohrid – Makedonija uz sudjelovanje delegacija SMH-IS koju su činili Đuro Puškadija, Tajnik SMH-IS i Juraj Šoljić, Predsjednik Odbora Hrvatske brodogradnje SMH-IS.

Konferencija je održana u organizaciji SIER / Makedonija, uz koordinaciju sindikata metalaca Bugarske „METALICY“ / KNSB na temu Restrukturiranja u sektoru Metala: „Putokaz za restrukturiranje u sektoru metala – upravljanje restrukturiranjem, aktivno uključivanje socijalnih partnera, odvajanje dobrih praksi, te razmjena iskustava i inovacija“

Na skupu je uz predstavnike sindikata, poslodavaca i vladinih stručnjaka iz Bugarske, Makedonije, Turske bila i Hrvatska delegacija koju su činili Đuro Puškadija, Tajnik SMH-IS i Juraj Šoljić, Predsjednik Odbora Hrvatske brodogradnje SMH-IS koji su prezentirati proces restrukturiranja u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na restrukturiranje Hrvatske brodogradnje. Inače, ovo je projekt u kojem sudjeluju članice EU i dvije zemlje kandidatkinje (Hrvatska i Turska) a sprovodi se pod pokroviteljstvom EU i EMF.

Nastavak projekta je u Francuskoj, Španjolskoj i završetak je u Rumunjskoj.

 

 

 

 

 

OSTALE NOVOSTI