- SINDIKAT METALACA HRVATSKE – INDUSTRIJSKI SINDIKAT - https://www.smh.hr -

ZA BOLJE DANAS I USPJEŠNIJE SUTRA

Izviještaj sa Kampa mladih u organizaciji sindikata metalaca Slovenije – SKEI, koji je održan od 18.08. do 21.08.2011. god. u Kajuhovem taboru u Ribnom kod Bleda, pod pokroviteljstvom Zaklade Friedrich Ebert

[1]Sudionici su bili mladi sindikalisti iz sindikata: IG Metall Bavarska, Samostalni sindikat metalaca Srbije SMS, Sindikat Metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat SMH-IS, Sindikat kovinske in elektro industrije Slovenije [2] SKEI. Dodatno su sudjelovali članovi komisija za mlade SKEI.

Program i glavne teme kampa su bile slijedeće:

                       
[3]Iz SMH-IS su sudjelovali slijedeći sudionici: Tomislav Burak, predsjednik Sekcije mladih SMH-IS, te  Stanislav Koroljević iz SP Borovo, Tehnički servis i Zlatan Hađijusufović iz SP SD Žetelice, Županja.

Program rada je izvođen na način da su svi sudionici uključeni u rad s jednim temeljnim zadatkom, a to je naučiti kako biti što uspješniji u radu i aktivnostima sindikata, kojih smo članovi. U radu su aktivno sudjelovali i predavači od kojih smo dobili odgovore na brojna postavljena pitanja. Održano je i više radionica u okviru kojih smo međusobno razmijenili kako mišljenja tako i iskustva.
Nakon obveznog programa imali smo slobodne aktivnosti, kao što su šetnja u prirodi, rafting, plivanje, nogomet.
Zaključak sa ovog kampa je pozitivan, jer smo svi zajedno naučili nešto novo, što će uvijek dobro doći u radu Sindikata, i što potvrđuje zajednički slogan kampa “ZA BOLJE DANAS I USPJEŠNIJE SUTRA“.

                                                                                                Tomislav Burak,v. r.

                                                                                                Predsjednik Sekcije mladih

[4]