Loading...
Vijesti

Treći sportski susreti metalaca: TLM TPP je najbolji!

“Solaris” Šibenik, 30.03.2007.

Sindikat metalaca Hrvatske, regija Dalmacija, organizirao je u šibenskome turističkome naselju “Solaris” Treće sportske susrete. Čak 320 metalaca, u 18 ekipa, od 30. ožujka do 1. travnja natjecalo se u sljedećim disciplinama: mali nogomet (muški), kuglanje (muški), kuglanje (žene), pikado (žene), balote (muški) i potezanje konopa (muški).

Natjecale su se ekipe: “Adriachem„ Kaštel Sućurac, „Brodosplit“ Split, „Brodotrogir“ Trogir, „Elka“ – kabeli Zadar, „Končar – električna vozila“ Zagreb, „Končar – energetski transformatori“ Zagreb, „Končar INEM“ Zagreb, „Končar – metalne konstrukcije“ Zagreb, „Marina Dalmacija“ Sukošan, „Montmontaža Greben“ Vela Luka, „Nauta Lamjana“ Kali, „Omijal novi“ Omiš, „Parkovi & nasadi“ – Split, „SAS strojogradnja“ Zadar, „Thyssen Krupp“ Belišće, TLM TPP Šibenik, TLM TVP Šibenik i ZM VIKOM Šibenik.

Igre je otvorio dopredsjednik SMH Vedran Dragičević.
Sindikat metalaca Hrvatske je u petak, 30. ožujka, održao u “Solarisu” tiskovnu konferenciju o temi: ”Stanje u metalskoj industriji” s posebnim osvrtom na prodaju Željezare Split i TLM-a, kao i restrukturiranje brodogradilišta Split i Trogir.

TLM TPP, s tri osvojene zlatne medalje i jednom srebrnom, najbolja je ekipa Trećih sportskih susreta metalaca. Pripao joj je i prijelazni pehar. S devet postignutih golova Krešimir Šoštarić iz ekipe Končar- električna vozila najbolji je strijelac u malom nogometu. Najsportskije se ponašala ekipa ZM VIKOM Šibenik.

U malom nogometu prvo je mjesto pripalo ekipi „Končar el. Vozila“, u kuglanju «zlatne» su žene TLM TPP-a, a među kolegama ekipa „Belišće I“ . Ženskoj ekipi «Brodotrogira» pripala je zlatna medalja u pikadu, u potezanju konopa najuspješniji su bili natjecatelji TLM TPP-a, a iz iste tvrtke ekipa TLM TPP 1 prvak je u balotama. Svakoj prvoj ekipi u pojedinoj natjecateljskoj disciplini pripao je i pehar.
Zahvaljujući natjecateljima na sudjelovanju i čestitajući na sportskim dosezima, predsjednik Ivo Marjanović najavio je kako bi se iduće godine Sportski susreti metalaca mogli organizirati i na nacionalnoj razini.

Slavko Bilota, glavni sindikalni povjerenik “Brodotrogira”

 

 
 
 
 
 
 
 

OSTALE NOVOSTI