Loading...
Vijesti

II. Sportski susreti metalaca Regija IV i V Zagorsko – Varaždinsko – Međimurske i Bjelovarsko-Koprivničko-Križevačke

II. Sportski susreti metalaca Regija IV i V Zagorsko – Varaždinsko – Međimurske i Bjelovarsko-Koprivničko-Križevačke, održane su 21. 06. 2008. godine u Varaždinu na SRC-u AQUACITY.

Na susretima je sudjelovalo jedanaest ekipa i to : „MIV“ – Varaždin, Jedinstvo d.d. – Krapina, TPK – Orometal – Oroslavje, Oprema strojevi – Ludbreg, Limovi i konstrukcije – Krapina, Ferro Preis – Čakovec, Ljevaonica – Krapina, RS Metali – Virovitica, Dalit – Daruvar, RŽV – Bjelovar, Čelik – Križevci i ZM Metal.

Iz naprijed spomenutih ekipa natjecalo se oko 200 sudionika natjecatelja , u slijedećim sportovima : mali nogomet, pikado ( muški i žene ), belot-popularna „bela“ i potezanje užeta.
Atmosfera na susretima bila je izvanredna, što se tiče raspoloženja natjecatelja kao i vremenskih uvjeta koji su bili idealni. Oni malo hrabriji čak su i zaplivali u jezeru i sunčali se na krasno uređenim plažama koje mame kupaće, sa napomenom da je voda još uvijek za koji stupanj prehladna.

Pobjednici po disciplinama bili su slijedeći:

– mali nogomet
1. Limovi i konstrukcije – Krapina
2. MIV d.d. – Varaždin
3. Jedinstvo d.d. – Krapina

– pikado muški
1. Ferro Pereis I – Čakovec
2. Dalit – Daruvar
3. Ferro Preis II – Čakovec

– pikado žene
1. Dalit – Daruvar
2. Jedinstvo II – Krapina
3. Ferro Preis – Čakovec

– bela
1. Miv d.d. – Varaždin
2. Jedinstvo d.d. – Krapina
3. TPK – Orometal I – Oroslavje

– potezanje užeta
1. Dalit – Daruvar
2. TPK Orometal – Oroslavje
3. Miv d.d. – Varaždin

– ukupni pobjednik kojem pripada prijelazni pehar je Dalit – Daruvar

Na kraju valja napomenuti da je puno važnije od rezultata sportsko druženje, koje je bilo u granicama fair play-a , kojeg inače u svakodnevnom životu ima premalo.
Svi natjecatelji izrazili su podršku da ove igre budu tradicionalne, te da se prošire na cijeli SMH i da se ponovno vidimo 2009. godine u još većem broju.
Svakako na kraju bi zahvalili svim gostima koji su se odazvali našem pozivu, a oni koji nisu da nam se pridruže slijedeće godine u ovom projektu.


OSTALE NOVOSTI