Loading...
Vijesti

TLM-TPP pobjednik Prvih sportskih susreta SMH

Šibenik, 4. travnja 2009.-Na završnoj svečanosti Prvih sportskih susreta Sindikata metalaca Hrvatske, održanoj u turističkome naselju Solaris kraj Šibenika, dopredsjednik Sindikata metalaca Hrvatske Vedran Dragičević  veliki pehar uručio je ukupnim pobjednicima, ekipi TLM-TPP (prešani proizvodi). U natjecanju u pojedinačnim sportskim disciplinama osvojili su tri zlatne i tri srebrne medalje. Poseban je pehar pripao gostima, predstavnicima Nezavisnog sindikata djelatnika «Aluminij» d.d. Mostar. Nagrada za fair play dodijeljena je ženskoj ekipi, zvanoj «Samson i Dalile» iz Brodosplita, koja se natjecala u potezanju užeta.
Susrete je 3. travnja otvorio predsjednik SMH Ivo Marjanović , a okupili su 650 sudionika koji su se natjecali u malom nogometu, potezanju užeta,  belotu, balotama, stolnom tenisu, trešeti i briškuli, pikadu i kuglanju.              

-Početkom godine neki su nas pokušali odgovoriti od organizacije Susreta, zbog recesije i krize. Ta kriza je uzela danak, jer iz nekih naših regija sudionika nema, ali drago mi je  što nismo poklekli, jer sportske igre i okupljanje članstva ima svojega čara. Nadam se da će 2011. godine  biti sportski susreti velikog sindikata, nakon ujedinjenja sa sindikatom energetike, kemije i nemetala, kazao je prigodom otvaranja Ivo Marjanović.

1. SPORTSKI SUSRETI
         SINDIKATA METALACA HRVATSKE

        

Susreti su održani u hotelskom naselju Solaris od 02.04.-05.04.2009.g.
Na susretima su sudjelovale Zagrebačka regija, Sisačko-moslovačko-karlovačka, Primorsko-goranska, Slavonsko-baranjska i Dalmatinska regija, ukupno je bilo 650 (648 točno) sudionika

Rezultati sa I susreta:

Mali nogomet:
1. ĐĐ TEP
2. BRODOTROGIR
3. ĐĐ MONTAŽA
Najbolji strijelac: Delić Mate, 14 golova – Brodotrogir

Potezanje konopa:
1. TLM TPP
2. BRODOTROGIR
3. ZM VIKOM

Balote:
1. TLM TVP
2. TLM TPP
3. BRODOTROGIR

Kuglanje – muški:
1. HFB BELIŠĆE
2. TLM TPP
3. ĐĐ ENERG. INFRASTR.

Kuglanje – žene:
1. TLM TPP
2. TLM TVP
3. HFB BELIŠĆE

Pikado:
1. KONČAR ENERG. TANSFORM.
2. TLM TPP
3. HFB BELIŠĆE

Trešeta, briškula:
1. TLM TPP 2
2. ZM VIKOM 1
3. ZM VIKOM 2

 

Belot:
1. ĐĐ SPEC. VOZILA
2. SDF ŽUPANJA
3. SELK KUTINA

Stolni tenis:
1. KONČAR INEM
2. KONČAR KEV
3. TLM TVP

Ukupni pobjednik susreta je podružnica TLM TPP sa 3 zlata i 3 srebrne medalje.

GALERIJA SLIKA

OSTALE NOVOSTI