Loading...
Vijesti

III. Sportski susreti metalaca SMH regija Zagorsko – Varaždinsko – Međimurske i Bjelovarsko-Koprivničko-Križevačke, održani su 20. 06. 2009. godine u Varaždinu na SRC-u AQUACITY

Na susretima je sudjelovalo četrnaest ekipa iz sindikalnih podružnica i to : Jedinstvo d.d. – Krapina, TPK – Orometal – Oroslavje, Oprema – strojevi – Ludbreg,  Limovi i konstrukcije – Krapina, Ferro Preis – Čakovec, Ljevaonica – Krapina, RS Metali – Virovitica, Dalit – Daruvar, RŽV – Bjelovar, Novi Feromont – Donji Kraljevec, INTRA  Lighting, MIV – Varaždin i ZM Metal.

Iz naprijed spomenutih ekipa  natjecalo se oko 200 sudionika, u slijedećim sportovima : mali nogomet, pikado ( muški i žene), bela i potezanje užeta.
Atmosfera na susretima bila je izvanredna, što se tiče raspoloženja natjecatelja  i druženja dok su vremenski uvjeti bili promjenjivi . Usprkos promjenjivom vremenu bilo je i kupaća koji su zaplivali u jezeru te koristili  krasno uređene plaže koje mame kupaće, sa napomenom da je voda još uvijek hladna, ali je bila toplija od  temperature zraka.

Pobjednici po disciplinama bili su slijedeći:

– mali nogomet  :

1. Limovi i konstrukcije – Krapina
2. Jedinstvo d.d. – Krapina
3. Oprema – strojevi – Ludbreg

               

–   pikado muški   :

1. Oprema – strojevi – Ludbreg
2. Jedinstvo – Krapina
3. RS Metali – Virovitica

–   pikado žene     

1. Ferro Preis I – Čakovec
2. Ferro Preis II – Čakovec
3. Jedinstvo – Krapina

–   bela                  

1. Oprema – strojevi – Ludbreg
2. Ljevaonica Krapina
3. Jedinstvo d.d. – Krapina                     

– potezanje užeta 

1. Dalit – Daruvar
2. Oprema – strojevi – Ludbreg
3. Ferro Preis – Čakovec

  • ukupni pobjednik kojem pripada prijelazni pehar je ekipa Oprema – strojevi – Ludbreg
 

 

Na kraju valja napomenuti da je puno važnije od rezultata sportsko druženje, koje je bilo u granicama fair play-a , kojeg inače u svakodnevnom životu ima premalo.
Svakako na  se zahvaljujemo voditeljima po pojedinim sportovima koji su korektno odradili zahtjevan posao , kao i svim gostima koji su se odazvali  pozivu, a oni koji se nisu odazvali da  se pridruže slijedeće godine.

Regionalni povjerenici
SMH

Branko Knez i Mladen Novosel

OSTALE NOVOSTI