Loading...
Vijesti

Peta redovita Izborna skupština Regionalnog povjereništva SMH Primorsko-goranske regije

Rijeka, 20. travnja 2010.

U Rijeci je održana redovita izborna Skupština Regije VI Primorsko – goranske županije, Sindikata metalaca Hrvatske.
Uz delegate na Skupštini prisustvovali su i gosti: Vedran Dragičević v.d. predsjednika Sindikata metalaca Hrvatske, Davor Šmuljić Pomoćnik predsjednika SMH, Jadranka Tomašić Županijska povjerenica SSSH Primorsko-goranske županije.
Izvještaj o radu Regionalnog povjereništva članovima Skupštine dao je Regionalni povjerenik Branko Kužet koji je u uvodni i otvorio Skupštinu.

U svom izvještaju je Branko Kužet osvrnuo se na protekle 4 godine, s naglaskom na protekle godine stečaja u podružnici V. Lenac kao i događaje koje prate Podružnicu SMH u 3.MAJ-u spomenuvši jako dobru suradnju, kao i organizirane prosvjede koje je ta podružnica imala u zadnjih dvije godine. Nadasve pohvalivši suradnju s Uredom SSSH i Županijskom povjerenicim SSSH Jadrankom Tomašić kao i ostalim članovima Regionalnog povjereništva SMH.

Vedran Dragičević  v.d. predsjednika Sindikata metalaca Hrvatske govorio je kako SMH očekuje Kongres u lipnju 2010. te kako će zajedno s drugim udruženim Sindikatima u SSSH raditi na jačanju središnjice, ali u prvi plan staviti interes člana SMH. SMH očekuje teška godina jer tek sada ulazimo u krizu, pogotovo za borbu oko brodogradnje, kazao je na kraju izlaganja Vedran Dragičević, te najavio promjene u samom sindikatu.

Jadranka Tomašić je pohvalila je rad regionalnog povjereništva SMH PGŽ te čestitala novo izabranim kolegama.
Sama procedura oko kandidiranja i izbora tekla je po poslovničkom redu te su izabrani:

Za Reginalnog povjerenika PGŽ SMH: Branko Kužet

Za Članove GO SMH sa regije PGŽ: Branko Kužet (reginalac), Juraj Šoljić (BI 3.MAJ), Damir Bačinović (V.Lenac) , Ivan Marinić (Bimont), Jasminka Kevrić (Metis)

Za Članove IO Regionalnog Povjereništva PGŽ SMH: Branko Kužet (reginalac), Juraj Šoljić (BI 3.MAJ), Damir Bačinović (V.Lenac), Ivan Marinić (Bimont), Jasminka Kevrić (Metis)

Za Zamjenika reginalnog povjerenika: Ivan Marinić (Bimont)

 
 
 

OSTALE NOVOSTI