Loading...
Odbor zaštite na raduRegija - Panonska HrvatskaRegija – Središnja HrvatskaVijesti

Seminar za povjerenike radnika za zaštitu na radu za SMH-IS regije II. i IV. održan je dana 09. i 10. veljače 2012. godine u Varaždinskim Toplicama

Seminar je održan za povjerenike zaštite na radu Regija II i IV , sa naprijed dogovorenim temama i programom, koji je u potpunosti realiziran.Na seminaru je aktivno bilo  prisutno 48 sudionika,  3 predavača , 2 organizatora i kolega za tehničku potporu. Polaznici su aktivno sudjelovali u radu seminara, sa pitanjima i komentarima po pojedinim temama.Predavači su posao korektno odradili što se naravno od njih i očekivalo, s obzirom na višegodišnje iskustvo u ovom poslu.Organizacija seminara bila je na zavidnom nivou , čemu je pridonijela cijela ekipa SMH – IS , sa samim sudionicima seminara. Hotel MINERVA – Varaždinske Toplice bio je dobar domaćin te nam je pružio svoje usluge, uvjete i potporu na zadovoljavajući način.

Svakako valja naglasiti da su ovakvi  seminari u organizaciji SMH – IS potrebni kako bi se što više upoznali,  približili i ponešto naučili, u interesu našeg članstva i zaposlenih koje zastupamo.

 

 

OSTALE NOVOSTI

2 comments
  1. Davor

    Kolega Tvrtko zahvaljujem na komentaru. Svrha semninara je uprvo bila educirati povjerenike za izvršavanje njihove funkcije. U koliko obavljaju funkciju "onako kao ne treba" za to sigurno nemaju podršku Sindikata. Radi rješavanja navedneog pitanjna slobodni ste me nazvati na mob: 098-351-127. Davor

  2. tvrtko

    pozdrav,

    Svaka čast na održanom seminaru, samo svjedok sam da povjernici radnika svoj posao uopće ne obavljaju onako kako treba, a za to imaju i podršku Sindikata i uvijek je isti odgvor "mi ne možemo ništa"

Comments are closed.