Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaRotirajući postoviVijesti

Planiramo početak rada jedne smjene u čeličani ABS Sisak d.o.o.

Planiramo početak rada jedne smjene u čeličani od 1. studenog  2012, izjavio  je to Alessandro Trivillin član dzornog  odbora  ABS-a. Na sastanku održanom danas 18.09.2012. godine,  u uredu SMH-IS kojem su bili prisutni Alessandro Trivillin,Tomislav Krleža senior Meneđer ABS Sisak d.o.o  i Marco Clemente melt shop Menedžer ABS Sisak sa jedne strane, te predsjednik SMH –IS  sa suradnicima sa druge strane razmijenjene su informacije o namjerama ABS-a kao i o načinu na koji sindikat može pomoći novom vlasniku radi nastavljanja proizvodnje u Sisku. Razgovori su nadalje nastavljeni u Ministarstvu gospodarstva na kojem je bio prisutan pomoćnik ministra Alen Leverić. Pomoćnik ministra  Leverić je izrazio zadovoljstvo što je došlo do sastanka, te je obećao da će pomoći što bržem rješenju problema sa kojima se suočava ABS Sisak u nastojanju da se proizvodnja što prije pokrene.  Ono što je vrijedno zapamtiti sa ovih sastanaka je ste da je namjera ABS-a obnoviti i modernizirati željezaru što otvara perspektivu zapošljavanja kako bivših radnika Željezare, tako i mladih grada i okolice Siska. Namjera nam je dugo ostati u Sisku izjava je predstavnika ABS-a na današnjem sastanku.

OSTALE NOVOSTI

3 comments
 1. Davor

  Nažalost moram se složiti sa Stjepanom , i da nakon svega što je ovaj narod prošao i dalje u Željeazari postoji s…. loby.To je ne dopustivo!!! Da se ljudi zapoljavaju po bilo kakvoko kriteriju sem stručnosti,a to je vjerujte i jedini razog CMC-ove neproduktivnosti.

 2. zvonko djopar

  Nadam se obnovi proizvodnog procesa u svim proizvodnim halama Željezare Sisak i ponovnom zapošljavanju čim većeg broja bivših zaposlenika.
  Želio bih izraziti puno priznanje i poštovanje povjerenicima SMH za rezultate ostvarene u pregovorima sa bivšim i sadašnjim vlasnicima poduzeća i u zaštiti interesa svih zaposlenika poduzeća i posebno članova SMH

  Zvonko Djopar dipl. inž.

  1. stjepan

   nije mi jasno koji klan odlućuje koji će se radnici vratiti na svoja radna mjesta.npr.u radnu jedinicu priprema vratio samo jedan bivši kranovođa ostalo su neki koji nisu nikad vidili lomaru izgleda da nama drugima je bila otežata okolnost što smo hrvati i branitelji.

Comments are closed.