30. listopada 2012.

Pravna država funkcionira-radnici RIZ-Odašiljača ponovno u tvornici!

Radnici RIZ-Odašiljača ušli su u tvornicu, održali su skup radnika na kojemu su im se obratili članovi Uprave, te posebno, na njihovo traženje i Saša Kosanović, autor reportaže o RIZ-u prikazane u emisiji HRT-a Paravan.

Nadzorni odbor je smijenio nedavno postavljenu Upravu, te tvrtke na čelu s Kamilom Vranom, a za novog predsjednika uprave NO je postavio nekadašnjega dubrovačkog suca Željka Marića, poznatog po kaznenoj prijavi protiv Pere Vićana, a trenutno zaposlenog na menadžerskoj poziciji u jednoj od HŽ-ovih tvrtki. Ostala dvojica članova su Stjepan Kruhek i Stjepan Planinić, bivši član prethodne Uprave, koja je sa prethodnom Upravom smijenjena u rujnu ove godine.

 
Komentari

4 odgovora na Pravna država funkcionira-radnici RIZ-Odašiljača ponovno u tvornici!

 1. Safet kaže:

  mala kaj si ti jedna od onih koje je vrana ostavil u riz-u kao špijuna !

 2. hans kaže:

  Moram priznati da sam sa strepnjom, zabrinutošću i strahom za Marinino zdravlje, pratio događaje u RIZ-u.Zadivljen sam upornošću koju je iskazala zajedno s suspendiranim kolegama u borbi za pravdu. Nagradom za "METALKU" godine dobila je potvrdu za njen sindikalni rad.2012. godina ostati će obilježena njezinim radom.Kamo sreće da imamo više ovakvih kolega koji se ne boje ustrajati u svojoj borbi za radnička prava.

 3. Mala kaže:

  Vrana Vas je pokuša spasiti, a vi ga otjerali. Još će te ga vi molit da se vrati, kad shvatite . E moj narode.

 4. Zoran Knez kaže:

  Još jedna potvrda da sindikalni posao ima smisla iako izgleda kao borba protiv vjetrenjača. Pozdrav metalki godine.