Loading...
Regija - Panonska HrvatskaVijesti

Predsjednik Uprave ĐĐ Vladimir Kovačević u SMH-IS

Vladimir Kovačević u SMH-ISJučer, 18.03.2013. godine u prostorijama SMH-IS održan je sastanak sa predsjednikom Uprave ĐĐ-Holdinga g. V. Kovačevićem  na njegov zahtjev a temu je bila aktualno stanje ugovoreni poslova za  Đure Đakovića u 2013. godini.

Na sastanku su bili prisutni: Vedran Dragičević, predsjednik SMH-IS, Antun Štivić, dporedsjednik SMH-IS i regionalni povjerenik za slavonsko-baranjsku regiju te povjerenici podružnica SMH-IS ĐĐ.

Tijekom razgovora konstatirano je da ĐĐ kao, hrvatski Brand koji je poznat kako u RH tako i u svijetu, mora osigurati dugoročnu opstojnost ugovaranjem i naručivanjem novih poslova,  prvenstveno se misli na vagone i na Bov- vozila, s čime bi se popunili kapaciteti a što je preduvjet da ĐĐ zadrži stabilnost. ĐĐ je najznačajnija firma u slavonsko-baranjskoj regiji i može povući kompletnu industriju i gospodarstvo na tom području. Zajednički je zaključak da i Uprava ĐĐ i sindikat kao socijalni partneri učine sve kako bi se i dalje zadržala stabilnost ĐĐ , poglavito  prema Vladi  RH i resornim ministarstvima radi ugovaranja poslova na kojima se je ĐĐ već dokazao

OSTALE NOVOSTI