Loading...
Regija - Panonska HrvatskaRegija – Središnja HrvatskaRotirajući postoviVijesti

U Daruvarskim Toplicama održan je seminara za povjerenike Zaštite na radu Regija II. i V.

ZNR-DaruvarskeU Daruvarskim toplicama od 25. do 26. travnja. 2013. godine  održan je seminar. Seminar je održan za povjerenike zaštite na radu Regija Slavonsko Baranjske i Sjeverozapadne Hrvatske , sa naprijed dogovorenim temama i programom, koji je u potpunosti realiziran.

Na seminaru je aktivno bilo  prisutno 44 sudionika,  2 predavača , 2 organizatora seminara. Polaznici su aktivno sudjelovali u radu seminara, sa pitanjima i komentarima po pojedinim temama.

Predavači su posao korektno odradili što se naravno od njih i očekivalo, s obzirom na višegodišnje iskustvo u ovom poslu. Organizacija seminara bila je na zavidnom nivou , čemu je pridonijela cijela ekipa SMH – IS , sa samim sudionicima seminara.

Hotel TERMAL – Daruvarske Toplice bio je dobar domaćin, te nam je pružio dobre uvjete za rad i potporu na zadovoljavajući način.

Svakako valja naglasiti da su ovakvi  seminari u organizaciji SMH – IS potrebni kako bi se što više upoznali,  približili i ponešto naučili, u interesu našeg članstva i zaposlenih koje zastupamo.

OSTALE NOVOSTI