23. rujna 2013.

U brodogradilištu Brodotrogir ostaje 830 radnika

Pogled na BrodotrogirPotpisan je socijalni sporazum za radnike koji ostaju u škveru, kojim se definira zadržavanje kolektivnog ugovora i svih prava koja proistječu iz radnog staža te zadržavanje brodograđevne djelatnosti, ipak, bez posla ostaje 350 radnika koji su Brodotrogir nakon potpisivanja soc. sporazuma obuhvaćeni programom zbrinjavanja i dobit će otpremninu od 5.950 kuna po godini staža, a u brodogradilištu ostaje 830 radnika kako je istaknuto na današnjoj konferenciji za novinare u trogirskom škveru a nakon potpisivanja programa zbrinjavanja i socijalnog sporazuma

Više: business.hr; dnevno.hr; poslovni.hr; dalmacijanews.com
Komentari

2 odgovora na U brodogradilištu Brodotrogir ostaje 830 radnika

  1. Jure kaže:

    Pridružujem se čestitkama, osvjetlali ste obraz SMH-IS jer ste se izborili i za radnike koji ostaju i za radnike koji odlaze. Nadam da će i novi poslovi ubrzo doći kako biste i dalje svojim radom ostvarivali egzistenciju. Nas u to tek čeka, Vi ste nam uzor, svaka čast Slavko i pozdrav ekipi!!!

    Pozdrav iz 3.maja

  2. Đingi kaže:

    Čestitam kolegama iz Trogira, na upornom, dostojastvenom i beskompromisnom socijalnom dijalogu.Vaše postignuće obeza je drugima da Vas slijede.