Loading...
Vijesti

U Zagrebu je 05.05.2015. godine održana Osnivačka skupština Centra za metalske kompetencije (CeMeKo)

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Danas 05.05.2015. godine u Zagrebu je održana Osnivačka skupština Centra za metalske kompetencije (CeMeKo). Centar kao što je već poznato od ranije ima temeljnu zadaću u cjeloživotnom učenju za potrebe metalskog sektora. Zainteresiranost osnivača za cjeloživotno učenje pokazuje da ono nema alternative.Osnivači CeMeKo-a su Hrvatska udruga poslodavaca, Sindikat metalaca Hrvatske-industrijski sindikat, Đuro Đaković Holding d. d. i Uljanik, Poslovno informacijski sustavi d.o.o. Osnivačkoj skupštini prisustvovali su i predstavnici Končara Zagreb. Svi akti na Osnivačkoj skupštini kao i sastav tijela usvojeni su jednoglasno. Tako je usvojena Odluka o osnivanju CeMeKa i pokretanje postupka za upis u Registar udruga.Usvojen je Statut i Program rada kao i okvirni financijski plan za ovu godinu.

Predsjednik CeMeKa je Vedran Dragičević, predsjednik SMH-IS, a direktorica je Heidi Eterović. Upravni odbor izabran je u sastavu: Vedran Dragičević,SMH-IS, Marija Šutina HUP, Hrvoje Markulinčić, Uljanik Poslovno informacijski sustavi d o o , Lidija Pintek, Đuro Đaković Holding i Heidi Eterović, direktorica.

Nadzorni odbor izabran je u sastavu: Emil Kuhtić, HUP, Vesna Mlinarić, SMH-IS i Blaženka Luketić, Đuro Đaković Holding. Davor Šmuljić izabran je za likvidatora CeMeKa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

OSTALE NOVOSTI