• Ipak u Đuro Đaković Industrijska rješenja d. d. neće započeti štrajk

  25. kolovoza 2017.

  Nakon neisplate plaće za srpanj, neuspjelog postupka mirenja, izjašnjavanja za štrajk radnika u kojem se  više od 90 posto radnika izjasnilo ZA štrajk, te nakon jučerašnjeg održavanja skupa radnika danas će plaće radnicima ipak biti isplaćene. Time su prestali razlozi za … Nastavi čitati

 • Mogući štrajk u Đ.Đ. Industrijska rješenja

  24. kolovoza 2017.

   
   
  Nakon neisplate plaća za srpanj i nakon neuspjelog postupka mirenja radnici Đ.Đ. Industrijska rješenja i SMH-IS odlučili su ići u štrajk. Više informacija  ovdje.
   

 • U LTH Metalni lijev Benkovac osnovana je nova sindikalna podružnica

  16. kolovoza 2017.

  U LTH Metalni lijev d.o.o. osnovana je nova sindikalna podružnica ovog sindikata. Osnivačka skupština održana je 07.08.2017. godine na kojoj su izabrana tijela sindikalne podružnice i Ljiljana Matešić glavna sindikalna povjerenica. Osnivačkoj skupštini bili su prisutni predsjednik Vedran Dragičević i … Nastavi čitati

 • Uspješno završena dokapitalizacija Đuro Đaković Grupe

  16. kolovoza 2017.

  Odlukom Glavne skupštine Đuro Đaković Grupe o povećanju temeljnog kapitala javnom ponudom, Uprava Društva je utvrdila uspješno upisivanje novih dionica.
  Više o temi na https://www.duro-dakovic.com/_Data/Files/170816104924730.pdf

 • Čestitka

  4. kolovoza 2017.

  Zagreb, 05.08.2017
  Svim braniteljima, članicama i članovima SMH-IS i svih drugih sindikata, te građankama i  građanima Republike Hrvatske čestitamo  Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
  Predsjednik Vedran Dragičević sa suradnicima.