Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaRegija - Panonska HrvatskaRegija – Središnja HrvatskaVijesti

13. Sportski susreti SMH-IS

Sindikat metalaca Hrvatske-Industrijski sindikat priprema održavanje svojih tradicionalnih sindikalnih sportskih igara u Tamaris resort Valamar u Poreču u razdoblju od 28. rujna do 1. listopada 2023. godine. Sportske igre održavaju se već dugi niz godina, a cilj im je promovirati sportski duh i druženje među sindikalnim članovima.

Ove godine, igre će uključivati ​​devet različitih sportova: mali nogomet, pikado, odbojka, stolni tenis, boćanje, potezanje  konopa, belot, briškula i trešeta. Očekuje se da će se natjecanja održati tijekom tri dana, a sudjelovat će predstavnici različitih sindikalnih podružnica iz cijele Hrvatske.

Sudionici će se natjecati u različitim kategorijama i disciplinama, a pobjednici će biti nagrađeni medaljama i peharima. Međutim, naglasak na ovim igrama nije samo na natjecanjima, već i na druženju, upoznavanju novih ljudi i izgradnji jačih sindikalnih veza.

Tamaris resort Valamar u Poreču pruža idealno mjesto za održavanje ovih igara s obzirom na brojne sportske objekte i udobne smještajne kapacitete. Sudionici će moći uživati ​​u bogatom sportskom programu i prekrasnoj prirodi Istre.

Sindikat metalaca Hrvatske-Industrijski sindikat očekuje veliki odaziv svojih članova i veseli se još jednom uspješnom održavanju sindikalnih sportskih igara.

OSTALE NOVOSTI