Loading...
Vijesti

Dobrodošli na naše nove, redizajnirane stranice!

Poštovani posjetitelji, dobrodošli na naše nove, redizajnirane web stranice. Nadamo se da će vam se novi dizajn i koncept svidjeti te da ćete nas posjećivati sve češće i sudjelovati u daljnjem razvoju naše stranice  s vašim komentarima, pohvalama i kritikama.

Kao što ste možda već primjetili, na našim ćete web stranicama moći pročitati aktualne novosti koje su podijeljene po regionalnim uredima i sekecijama SMH-IS-a.

 

Od sada možete i komentirati objavljene novosti te time aktivno sudjelovati u razvoju stranice.

Jedna od noviteta su i web ankete u kojima vas pitamo jednostavna pitanja vezana uz naš rad i rad web stranice. Vaši odgovori na anketna pitanja su nam jako važni, kako bismo mogli još bolje prilagoditi svoj rad vašim potrebama.

Želimo vam ugodan boravak!

OSTALE NOVOSTI

17 comments
 1. Đuro

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA JER U SVAKOJ KUĆI IMA BAR JEDAN METALAC, A ŽELJA JE DA 2012 BUDE BOLJA ZAHVALJUJUĆI TOME ŠTO ĆEMO BITI I ZAJEDNI I RADITI ODLUČNO.

 2. Safet

  dragi metalci,izbori prošli,znaju se rezultati,kakva su sad vaša stajališta i kak dalje na sindikalnoj sceni

 3. Safet

  pa nemrete sad stranice pretvoriti u neka pravna piskaranja i zakone i time zagušiti ovak dobar redizajn.Imate google pa za neke stvari googlajte i gnjavite svoje povjerenike koji moraju imati zakone i u svojim ladicama.

 4. Zoran Knez

  U pravnoj potpori izmijeniti broj narodnih novina za ZOR, te eventualne promjene prava po novom ZOR-u i prava na burzi rada.
  Po mom mišljenju bi trebalo uvesti linkove za sve zakone koji reguliraju prava radnika.

  1. Vesna

   Zorane, slažem se s tobom kad se radi o tekstu. Međutim kad se radi o pravima radnika imamo čitav niz propisa koji reguliraju prava radnika. Nije to samo ZOR i propisi koji reguliraju prava na naknadu za nezaposlene koju isplaćuje Hrvatski zavod za zapošljavanje u slučaju da radnik ostane bez posla. To je i niz zakona koji zadiru u obračun plaće, prava koja radnice ostvaruju na porodnom dopustu, zaštita na radu, a Zakon se mijenjao i dopunjavao više puta. Dakle, slažem se da uz uvodno obrazloženje trena napraviti odabir samo temeljnih propisa

 5. Safet

  bilo je već vrijeme da se obnove i unaprijede stranice jednog od vodečih sindikata.Sve čestitke sigurno mladim stvaraocima uz pozdrav
  Zajedno smo jači.

 6. Vesna

  Nikša, puno hvala. Sve je super. Ne mogu vjerovati koja brzina u namirenju duga. Da su svi tako brzi. Hvala još jednom.Pozdravi iz hladnog ZG

 7. Vesna

  Nikša se morao javiti prvi. To je za svaku pohvalu. No ja još nisam dobila CD s fotkama sa Sportskih susreta. Sad sam se ponovno toga prisjetila. Pozdravi

 8. Zoran Knez

  Konačno nešto novo(drugi tjedan iza GOS-a)!

  Ali zaboravili ste dokumente iz Primoštena te stare ZOR-ove i pristupnice

Comments are closed.