Loading...
Regija – Središnja HrvatskaRotirajući postoviVijesti

Mirni prosvjed i konferencija za novinare pred Upravnom zgradom DALEKOVODA d.d.

Dana 05. 12. 2012. g., kao što je  prijašnjim dogovorima određeno i provodilo se po zahtjevima sindikata i odlukama skupova radnika radi neisplate plaća i ostalih materijalnih prava  zaposlenih, održana je   konferencija za novinare na kojoj su prezentirani do sada postignuti rezultati kao i zaključci sa skupova radnika održani na lokacijama V. Gorica i Dugo Selo dana 03. 12. 2012. godine u isto vrijeme tj. 9:00 sati

Nakon izvješća o ostvarenim rezultatima zahtjeva  koje su pred  medijima iznijeli sindikalni povjerenici, potom i Predsjednik SMH-IS  V. Dragičević, a koje je podržao i kolega Ivo Kovačević  predsjednik SGH. Dogovoreno je, a od strane svih radnika prihvaćeno da će se ići u akcije  do kraja svom snagom i zakonom dozvoljenih radnji kako bi svi radnici  bez većih trauma dočekali nadolazeće blagdane i sretniju 2013. godinu. Dogovoreno je da će sastanak glavnih povjerenika održati dana 11.12.2012. godine u Sindikatu metalaca Hrvatske-Industrijskom sindikatu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTALE NOVOSTI

2 comments
 1. svani.zoro

  e moj volonter,a da tek vidis kakvi su lopovi u uskoku,ovi u dalekovodu nisu im do kolina.lopovi sude lopovima.a ti volontiraj,jebe se njima za tobom.tako je i meni.

 2. volonter

  Veliki energetski poslovi se otvaraju u Europi.
  Banke ,koje su u stranom vlasništvu,sustavno uništavaju Dalekovod zbog toga što bi ta firma uzela veliki dio kolača.
  S obzirom da je kod nas još relativno jeftina radna snaga nekom stranom lobiju koji imaju udjela u tim bankama stalo je do toga da propadne takva tvrtka koja ima ime i nešto znači i u svjetskim razmjerima.
  Takvi jaki strani igrači uz pomoć naših domaćih lopova,koji se debelo koriste isisavajući novac u svoje privatne tvrtke,
  moraju se zaustaviti jer bi u protivnom nastupio kolaps gospodarsva.
  Zato je krajnje vrijeme da Uskok zaustavi
  takvu zamisao i da te igrače tipa Skansi,Tipurić i ostale strpa u zatvor i duzme im nelegalno stečenu imovinu….

Comments are closed.