Loading...
Rotirajući postoviVijesti

Na 12 sjednici Glavnog odbora SMH-IS dodijeljena je nagrada metalac godine kolegi Nikoli Cukovečkom

DSCN1918-webU Zagrebu je 27.03.2013. održana proširena sjednica Glavnog odbora SMH-IS. Osim članova Glavnog odbora sjednici su prisustvovali i regionalni povjerenici koji nisu članovi Glavnog odbora, predloženi kandidati za pakete i glavnu nagradu metalac godine te predsjednici sekcija, kao i članovi Nadzornog odbora i Statutarne komisije.

Dnevni red sjednice je bio obiman, a Glavni odbor je donosio odluke iz svoje nadležnosti.

Glavni odbor je usvojio prijedloge izvještaja za 2012. godinu, program aktivnosti i financijske dokumente za 2013. godinu. Usvojeni prijedlozi slijedećih dokumenata: Ekonomsko-socijalnoDSCN1915-web stanje članstva kod poslodavaca kod kojih SMH-IS ima članstvo za 2012. godinu, Izvještaj o prihodima i rashodima SMH-IS za 2012. godinu, Izvršenje Plana prihoda i rashoda SMH-IS za 2012. Godinu. Usvojen je Operativni program rada i djelovanja SMH-IS u 2013. godini, te Plan prihoda i rashoda za 2012. godinu.

DSCN1926-NovoselSjednici je pod osmom točkom dnevnog reda bio prisutan predsjednik SSSH Mladen Novosel koji je dao opširnu informaciju o stanju u SSSH kao i pripremama i scenariju obilježavanja 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada. Predsjednik Novosel govorio je o nizu aktualnih aktivnosti SSSH. u svezi događanja na sindikalnoj sceni nakon prošlogodišnjeg utvrđivanja reprezentativnosti sindikata.

Glavni odbor usvojio je i Odluku o održavanju 5. sportskih susreta SMH-IS. Njihov organizatori će ove godine biti regije zagrebačka, slavonsko-baranjska i dalmatinska. Susreti će se održati krajem rujna a nakon formiranja, Organizacijski odbor će obavijestiti cjelokupnu organizacijsku strukturu o detaljima održavanje 5. sportskih susreta.

Ovo su najbolji:

Nikola Cukovečki Metalac godine

Nikola Cukovečki-Metalac godine

 

Zoran Knez-dobitnik Plakete metalac godineZoran Knez, dobitnik Plakete

 

Davor Goršić-dobitnik Plakete metalac godineDavor Goršić, dobitnik Plakete

 

Stjepan Mužur, dobitnik Plakete

Stjepan Mužur-dobitnik Plakete metalac godine

 

 

 

 

 

 

Branko Kužer preuzeo Plaketu za Silvestra Šekulju

Branko Kužet je preuzeo Plaketu za Silvesrtra Šekulju

 

Đino Šverko preuzeo Plaketu za Vesnu Podunavac

Đino Šverko je preuzeo Plaketu za Vesnu podunavac

 

 

 

OSTALE NOVOSTI