Loading...
Regija - Panonska Hrvatska

Ocjena SMH-IS o radu nove Uprave ĐĐ Holdinga nakon pet mjeseci upravljanja Holdingom Đuro Đaković

SINDIKAT  METALACA HRVATSKE-Industrijski sindikat poziva Vas na

 KONFERENCIJU ZA NOVINARE

 koja će se održati dana 03. listopada 2012. godine (srijeda), s početkom u 10,00 sati, u sjedištu regionalnog ureda u Slavonskom Brodu, Mesićeva 1.

 Tema Konferencije:

 1. Ocjena SMH-IS o radu nove Uprave ĐĐ Holdinga nakon pet mjeseci upravljanja Holdingom Đuro Đaković i imenovanja novih ljudi u Nadzorni odbor i Upravu od strane aktualne vlasti     .                                                                                                                                                                                                                 SMH-IS u ĐĐ smatra da je prošlo dosta vremena od postavljnja nove Uprave kako bi se mogla dati ocjena u kojem pravcu ide ĐĐ. Ono što najviše brine radnike i sindikat jest to što nova Uprava dosad nije uspjela osigurati poslove koji jamče stabilno poslovanje u ĐĐ. Isti tako, nismo zadovoljni s izjavama koje daju najviše pozicionirane osobe i ministri, aktualne vlasti o ĐĐ a koje su suprotne usvojenom programu rada Uprave. SMH-IS u ĐĐ žele zadržati razinu socijalnih prava ugovorenih u potpisanim kolektivnim ugovorima za radnike, međutim za to su prijeko potrebni ugovori i sklopljeni poslovni, novi ugovori kojih za sada nema. Samo na taj način ĐĐ može ostati kičma industrije i gospodarstva Slavonije.

 Na konferenciji za novinare bit će prisutni Glavni povjerenici iz trgovačkih društava u        ĐĐ Holdingu, a govorit će:

                        Antun Štivić – Dopredsjednik SMH-IS,

                        Željko Gavran – Koordinator SMH-IS za ĐĐ Holding,

                        Mato Stanković- Pravni zastupnik SSSH.

 Telefon za kontakt:  035/ 408-373,  fax: 035/408-374,  mob. 0989839903.

Molimo Vas da o tome izvijestite javnost.

 Srdačan  pozdrav,                                          Dopredsjednik SMH-IS

                                                                        Antun Štivić v.r.

OSTALE NOVOSTI