Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Održan je malonogometni turnir u Sportsko rekreacijskom centru 3. maj, na kojem je sudjelovalo 18 ekipa

U sklopu Humanitarne akcije: Za Dječju bolnicu Kantrida KBC Rijeka, što ju je provodila  Podružnica SMH-IS BI 3.MAJiz Rijeke 14. siječnja, održan je malonogometni turnir u Sportsko rekreacijskom centru 3.maj, na kojem je sudjelovalo 18 ekipa.

Turnir je počeo u 9 sati prigodnim programom i pozdravnim govorom organizatora Juraja Šoljića, Glavnog sindikalnog povjerenika, koji je u ime Organizacijskog odbora Povjereništva Podružnice BI 3.MAJpozdravio prisutnih 100-tinjak gledatelja i natjecatelja, te zaželio svim ekipama uspjeh i fairplay, nakon čega su se počele održavati utakmice.

Nakon cijelo-dnevnog održavanja utakmica, u polufinalu su igrali ekipe:Podružnica BI 3.MAJi METIS d.d. s rezultatom 2:3 ;12-ica i MID s rezultatom 3:2.

Između finalnih utakmica, održala se i revijalna utakmica između dvije ekipe sastavljene od polaznika Nogometne škole ˝Prvi gol˝ (djeca- morčići 7-10 godina), rezultat u regularnom dijelu je bio 1:1 te se pristupilo izvođenju penala, ekipa nazivom ˝Crni˝ (boja dresa) je pobijedila s 3:1. Mališani su višestruko bili nagrađivani velikim pljeskom, te su im nakon utakmice uručena i mala priznanja.

U ogledu za 3.mjesto, između ekipa Podružnice BI 3.MAJi MID, pobijedila je Podružnica BI 3.MAJrezultatom od 3:0, bez natjecanja, jer je ekipa MID-a predala utakmicu.

Za 1.mjesto igrale su ekipe METIS d.d. i 12-ica, rezultat u regularnom dijelu je bio 1:1 te se pristupilo izvođenju penala, nakon izvođenja penala pobijedila ekipa METIS d.d. s rezultatom 4:2.

Najbolji strijelac turnira je bio Bičanić Mario (METIS d.d.)  s postignutih 7 golova dok su za njim ostali Kljutić Goran (12-ica) s 6 golova i Dalibor Gagić (12-ica) s 5 golova.

Najveći pobjedu s rezultatom od 11:1 ostvarila je ekipa KVARNER-VIG protiv MORNARA&CO u samom početku natjecanja, dok je u prosjeku svaku utakmicu pratilo 150 gledatelja.

Ekipama za prvo, drugo i treće mjesto su uručena odličja i pehari, dok su ostalim predstavnicima uručene zahvalnice za sudjelovanje, sam turnir je završio oko 21,30 sati.

Inače u Humanitarnom dijelu turnira, svaki od sudionika turnira je uplatio 30 kn za Humanitarnu akciju: Za Dječju bolnicu Kantrida, a prikupljena sredstva na turniru iznose 5.400 kn i biti će pridodana ostalim sredstvima koja se uplaćuju na a žiro račun Podružnice SMH-IS BI 3.MAJ.

Do sad je prikupljeno 6.060 kn s ovih 5.400 kn koji su prikupljeni na samom malonogometnom turniru, ukopno iznosi 11.460 kn, ali konačni iznos će se znati nakon knjiženja svih uplata koje su zaprimljene tijekom 14. i 15. siječnja 2012.g. s uplatnih mjesta poslovnih banaka ili nekih drugih financijskih institucija, te će se i objaviti na idućoj Konferenciji za novinare.

Više o rezultatima i tijeku na samom turniru na:

https://smh-3maj.com/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=415&cntnt01origid=15
&cntnt01detailtemplate=Extratemplate&cntnt01returnid=64

 

OSTALE NOVOSTI