Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Održan je skup radnika u trgovačkom društvu Tekol – Trogir i Tekol Teri

Trogir,19.veljače2018.g. U Brodotrogiru je održan skup radnika u trgovačkim društvima Tekol-Trogir i Tekol-Teri Rijeka.

Skupu radnika prethodio je sastanak s predstavnikom Nadzornog odbora trgovačkog društva, Upravom Brodotrogira i predstavnicima SMH-IS na kojem su se razmijenile informacije o gospodarskom stanja u tim trgovačkim društvima.

Sastanku su prisustvovali Pero Markanović, direktor, član Nadzornog odbora Mato Markanović i Mateo Tramontana –član Uprave Brodotrogira.

Predstavnici SMH-IS bili su: Vedran Dragičević, predsjednik; Damir Bačinović, regionalni povjerenik za Regiju primorsko-goransku, Juraj Šoljić, zamjenik regionalnog povjerenika za Regiju primorsko-goransku i predsjednik OHB-a, Božo Balen, zamjenik glavnog sindikalnog povjerenika Brodogradilišta „V.Lenac“ te Andro Belas, glavni sindikalni povjerenik Brodotrogira.

Na skupu radnika uz sve zaposlene, članove SMH-IS, glavnog sindikalnog povjerenika Petra Saratlije, Uprave društva i već navedene predstavnike SMH-IS izabrani su povjerenici sindikalnog povjereništva u sindikalnoj podružnici Tekol- Trogir i delegati za Skupštinu sindikalne podružnice Tekol koja će se održati u Rijeci.

U nastavku Skupštine govorilo se o problemima trgovačkog društva koje posluje u sektoru brodogradnje i ulozi SMH-IS u tom procesu.

OSTALE NOVOSTI