Loading...
Rotirajući postoviSekcija mladihVijesti

Održan je tradicionalni 4. Kamp mladih metalaca u Ribnom kod Bleda

Od 16.-19. kolovoza 2012. godine  u organizaciji Komisije za pitanja mladih sindikata metalaca SKEI/Slovenija održan je tradicionalni 4. Kamp mladih metalaca. Kampiralo se u Kajuhovom taboru u Ribnom nedaleko Bleda. 
Komisija za pitanje mladih metalaca  SKEI Slovenije organizirala je 4. tradicionalni Kamp mladih, koji se održao od četvrtka 16. kolovoza do nedjelje 19.kolovoza 2012.god u Kajuhovom taboru, u Ribnom kod Bleda.Iz SMH-IS su na seminaru ili prisutni: Tomislav Burak, predsjednik Sekcije mladih SMH-IS, Zlatan Hadžijusufović iz “SAME DEUTZ-FAHR KOMBAJNI” d.d. Županja i Danijel Leš iz sindikalne podružnice BI 3. MAJ i uz predstavnike mladih SMH-IS na seminaru su sudjelovali predstavnici sindikata metalaca iz Srbije, Austrije, Njemačke i naravno Slovenije.
Namjera kampa je bila da zajedno sa sudionicima ostvariti zajedničko razumijevanje rada sindikata, da se upoznaju temeljni ciljevi, smjernice, značenje i način uključivanja mladih u sindikalni rad i aktivnosti.  Razmijenile su se razne informacije sto se tiče sindikalnog djelovanja i naravno stekla nova prijateljstva, koja će se nastavkom održavanja takvih tipova seminara i dalje širiti.
Prilikom samog dolaska u Tabor, kolege iz Slovenije su nas ugostili, na najbolji mogući način (kao da smo već najbolji prijatelji) sto je na nas ostavilo nezaboravan dojam.
Program seminara je bio jako zanimljiv, bilo je prilike i vremena za čuti razna mišljenja i stajališta sto se tiče rada i djelovanja sindikata u svijetu, naravno i raznih prijedloga za boljitak  i još bolje djelovanje sindikata na svim razinama.  Imali smo dovoljno vremena i za odmor, koji smo koristili za razne dodatne aktivnosti koje pruža kamp (kao npr.  pucanje iz zračne puške, luk i strijela, odbojka, vožnja biciklom,rafting,…), a bio je i organizirani mali obilazak Bled-a.
Iza svih nas je jedno lijepo iskustvo, nova prijateljstva i korisno potrošeno ljetno vrijeme.  Vjerujemo da ćemo i dalje nastaviti tu tradiciju druženja i aktivnosti.

Izvještaj:

 

OSTALE NOVOSTI

3 comments
  1. Vesna

    Naravno da su bili na ponos SMH-IS sva trojica. Kako se u njih uopće može sumnjati. Pa to dokazuje i prekrasan izvještaj kojeg su napravili u slici i riječi, a tek pisma pohvale koje sam dobila. Hvala vam na sudjelovanju i prezentiranju SMH-IS.

Comments are closed.