Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Održana je Izborna skupština Regije primorsko-goranske

Rijeka,15.svibanj 2018. godine. U prostorijama Teritorijalnog ureda SSSH u Rijeci održana je Izborna skupština Regije primorsko-goranske. Regionalni povjerenik Damir Bačinović podnio je Izvještaj o radu za mandatno razdoblje. U izbornom postupku izabran je s jednim nevažećim glasačkim listićem za regionalnog povjerenika Damir Bačinović, a za zamjenika regionalnog povjerenika Juraj Šoljić. Također je izabran Izvršni odbor Regionalnog povjereništva, predloženi su kandidati za Statutarnu komisiju i Nadzorni odbor SMH-IS, te su izabrani i delegati za 7. Kongres SMH-IS. Vedran Dragičević predložen je kao kandidat za predsjednika SMH-IS u idućem mandatnom razdoblju, a kandidata za dopredsjednika SMH-IS ova Regija nije imala. Nakon provedenog izbornog postupka usvojene su jednoglasno slijedeće odluke koje će biti upućene Glavnom odboru u idućem mandatnom razdoblju a odnose se na profesionalno obnašanje dužnosti regionalnog povjerenika  Damira Bačinovića;

U Regionalnom uredu Regije primorsko-goranske zaposliti će se radnik/ca administrator-knjigovođa u SMH-IS sa radom na puno radno vrijeme na teret sredstava SMH-IS (60%)  radi operativne pomoći  u radu sindikalnim podružnicama Regije do konačnog stava SSSH vezanog uz Teritorijalni ustroj u Rijeci .

Skupština Regionalnog povjereništva Regije primorsko – goranske je suglasna da članove SMH-IS zastupa odvjetnički ured kojeg će Regija angažirati.

Po završetku 7. Kongresa potrebno je raspisati natječaj za diplomiranog pravnika i  diplomiranog ekonomistu s radnim iskustvom koji će moći kroz određeno vrijeme preuzeti poslove pomoćnika predsjednika za pravne i ekonomske poslove.

 

OSTALE NOVOSTI

One comment

Comments are closed.