Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Održana je Izvještajna skupština sindikalne odružnice 3.MAJ BRODOGRADILIŠTE

20150429_165122Dana 30. travnja 2015.g.u Rijeci  je održana Izvještajna skupština sindikalne podružnice 3.MAJ BRODOGRADILIŠTE s ciljem informiranja članova i donošenja programa rada za naredno razdoblje.Na Skupštini su članovi informirani o radu te sindikalne podružnice, a Skupštini su prisustvovali i Vedran Dragičević, predsjednik SMH-IS, Damir Bačinović, regionalni povjerenik. Skupština je usvojila plan rada za naredno razdoblje, te je donijela potrebne odluke o daljnjim aktivnostima.

U raspravi je napomenuto da SMH-IS u 3.maju mora nastaviti aktivniji rad na povećavanju članstva kao u zadnjih četiri mjeseca kad je učlanjeno više od 75 novih članova. Prije održavanja same Skupštine SMH-IS, a sukladno tradiciji obilježavanja 1. svibnja kao Međunarodnog dana praznika rada i dana Brodogradilišta 3.MAJ, predstavnici Podružnice 3.MAJ BRODOGRADILIŠTE, Udruge branitelja, Uprave i Rukovoditelja iz 3.MAJ Brodogradilište d.d., položili su vijenac i zapalili svijeću na spomeniku poginulim braniteljima 3.MAJ-a iz Domovinskog rata na Zapadnom ulazu u 3.MAJ.20150429_133432

Tog istog dana u jutarnjim satima održan je i sastanak predsjednika SMH-IS, Vedrana Dragičevića, regionalnog povjerenik Damira Bačinovića, glavnog povjerenika, Juraja Šoljića, zamjenika gl. povjerenika Danijela Leša s Bosiljkom Zlojutro, glavnom povjerenicom sindikalne podružnice MID i Povjereništvom podružnice MID u sindikalnim prostorijama  u Motorima i dizalicama na kojoj su donesene smjernice djelovanja te sindikalne podružnice i potvrđeni stavovi oko privatizacije društva od strane Uljanika d.d..

OSTALE NOVOSTI