Loading...
Regija – Središnja HrvatskaVijesti

Održani su XI. Sportski susreti metalaca Sjeverozapadne regije SMH-IS

Nedelišće, 10. lipanj 2017. godine; U Nedelišću u SRC KERMAN održani su  XI. Sportski susreti metalaca SMH-IS Regije  Sjeverozapadna Hrvatska,

Na susretima je sudjelovalo devet ekipa i to :  TPK Orometal – Oroslavje,   Ferro Preis – Čakovec, Novi Feromont – Donji Kraljevec, OMCO Croatia – Hum na Sutli,  MIV – Varaždin, Oprema Strojevi – Ludbreg , Kostwein – Varaždin , ZM Metal – Hercegovac, Jedinstvo – Krapina.

Ukupno je bilo 175 sudionika, a isti su se natjecali u slijedećim sportovima : mali nogomet, pikado ( muški i žene ), bela i potezanje užeta.

Pobjednici po disciplinama bili su slijedeći:

Mali nogomet

1. OMCO Croatia II –Hum na Sutli

2. TPK Orometal – Oroslavje

3. OMCO Croatia I – Hum na Sutli

Pikado muški:

1. OMCO Croatia I – Hum na Sutli,

2. FERRO PREIS II – Čakovec,

3. JEDINSTVO I – Krapina

Pikado žene:

1. OPREMA STROJEVI – Ludbreg

Bela:

1. OPREMA STROJEVI I – Ludbreg,

2. OMCO I – Hum na Sutli,

3. JEDINSTVO – Krapina

Potezanje užeta:

1. OMCO Croatia – Hum na Sutli,

2. JEDINSTVO – Krapina,

3. FERRO PREIS – Čakovec

Ukupni pobjednik kojem pripada prijelazni pehar u trajno vlasništvo je ekipa iz  OMCO Croatia – Hum na Sutli, jer je ista ukupni pobjednik treći put za redom. Isto tako valja napomenuti da je prvi puta dodijeljen pehar za fair play i to ekipi NOVOG FEROMONTA – Donji Kraljevec.

Na kraju valja  naglasiti da je puno važnije od rezultata sportsko druženje, koje je bilo u granicama fair play-a. Svi natjecatelji izrazili su podršku i želju da se ove igre nastave, te  da se ponovno vidimo 2018. godine u još većem broju.

Potrebno je  pohvaliti voditelje po pojedinim sportovima koji su korektno i dobro odradili zahtjevan posao , te zahvaliti svim gostima koji su se odazvali našem pozivu, a oni koji se nisu odazvali pozivamo da nam se pridruže slijedeće godine.

OSTALE NOVOSTI