Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Potpisan Aneks Kolektivnog ugovora u društvu KZ ANTIOKSID

Predstavnici društva KZ ANTIOKSID i Sindikata metalaca Hrvatske- Industrijskog sindikata potpisali su Aneks Kolektivnog ugovora u Rijeci.

Kolektivni ugovor u ime društva KZ ANTIOKSID potpisao je Toni Sabalić, Direktor društva,  a za Sindikat metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat Glavni sindikalni povjerenik Goran Lukić i Juraj Šoljić, Regionalni povjerenik Regije Jadranska Hrvatska. Svečanosti potpisivanja prisustvovao je i Ivan Šokić suvlasnik društva KZ ANTIOKSID d.o.o.

Društvo KZ ANTIOKSID d.o.o. je uspješan primjer suradnje tvrtke u privatnom vlasništvu sa sindikatom, a Sindikat metalaca Hrvatske je socijalni partner već više od 15 godina, dok je suradnja društva i sindikata uvijek je bila prožeta visokom razinom međusobnog uvažavanja.

Ovim Aneksom Kolektivnog ugovora definirana su prava i obveze poslodavca i radnika u društvu. Uz zajamčena materijalna prava radnika, Aneksom Kolektivnog ugovora potvrđena su već dosad ugovorena, a u jednom segmentu i povećana materijalna prava radnika.

OSTALE NOVOSTI