Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaRegija - Panonska HrvatskaRegija – Središnja HrvatskaVijesti

Povratak jednog Sindikalca: Vjernost Đuro Đakoviću i Sindikatu

Dugo godina smo pratili kako naš dugogodišnji član, Slavko Murat, radi u Đuro Đaković Kompenzatori. No, kao što je uvijek slučaj, došlo je vrijeme za zasluženu mirovinu. Iako su mnogi mislili da će to biti njegov kraj u tvrtki i sindikatu, Slavko nas je ugodno iznenadio.

Umjesto da uživa u zasluženom odmoru, Slavko je odlučio ostati aktivan i koristan u Đuro Đaković Montaži. I ne samo to, ponovno se učlanio u sindikat. Njegova odluka ne samo da je oduševila njegove kolege nego i postala izvor inspiracije za sve nas.

Jednom sindikalac, uvijek sindikalac – ta rečenica nikada nije bila točnija nego sada. Slavkov povratak i njegova aktivnost u sindikatu pokazuje koliko su važne vrijednosti zajedništva, solidarnosti i podrške koje sindikat pruža svojim članovima.

Slavkovo iskustvo i znanje su neprocjenjivi resursi za sve nas, i radujemo se što ćemo i dalje imati priliku učiti od njega. Njegova predanost Đuro Đakoviću i sindikatu svijetli je primjer za sve nas, podsjećajući nas na važnost očuvanja tradicije i podrške kolegama u svim fazama njihovih karijera.

Hvala, Slavko, što si nas podsjetio da je sindikalna solidarnost trajna vrijednost, a “jednom sindikalac, uvijek sindikalac” – moto koji živimo i volimo.

OSTALE NOVOSTI