Loading...
Regija – Središnja HrvatskaRotirajući postoviVijesti

Pravna država funkcionira-radnici RIZ-Odašiljača ponovno u tvornici!

Radnici RIZ-Odašiljača ušli su u tvornicu, održali su skup radnika na kojemu su im se obratili članovi Uprave, te posebno, na njihovo traženje i Saša Kosanović, autor reportaže o RIZ-u prikazane u emisiji HRT-a Paravan.

Nadzorni odbor je smijenio nedavno postavljenu Upravu, te tvrtke na čelu s Kamilom Vranom, a za novog predsjednika uprave NO je postavio nekadašnjega dubrovačkog suca Željka Marića, poznatog po kaznenoj prijavi protiv Pere Vićana, a trenutno zaposlenog na menadžerskoj poziciji u jednoj od HŽ-ovih tvrtki. Ostala dvojica članova su Stjepan Kruhek i Stjepan Planinić, bivši član prethodne Uprave, koja je sa prethodnom Upravom smijenjena u rujnu ove godine.

 

OSTALE NOVOSTI

4 comments
  1. hans

    Moram priznati da sam sa strepnjom, zabrinutošću i strahom za Marinino zdravlje, pratio događaje u RIZ-u.Zadivljen sam upornošću koju je iskazala zajedno s suspendiranim kolegama u borbi za pravdu. Nagradom za "METALKU" godine dobila je potvrdu za njen sindikalni rad.2012. godina ostati će obilježena njezinim radom.Kamo sreće da imamo više ovakvih kolega koji se ne boje ustrajati u svojoj borbi za radnička prava.

  2. Zoran Knez

    Još jedna potvrda da sindikalni posao ima smisla iako izgleda kao borba protiv vjetrenjača. Pozdrav metalki godine.

Comments are closed.