Loading...
Regija – Središnja HrvatskaVijesti

Predstavnici RIZ-a kod Predsjednika RH Ive Josipovića

RIZ-kod Predsjednika RHU četvrtak, 30. siječnja 2014. godine na njihovo traženje, predstavnici tijela RIZ-a pozvani su na prijem kod Predsjednika RH g. Ive Josipovića.

Na sastanku, koji je trajao cca. 75 min, na kojem je od strane predstavnika RIZ-a iznesena problematika u svezi kaznenih prijava, tužbi, realizacije radničkog dioničarstva, duga države od 103 mil. kn prema RIZ-u vodila se žučna rasprava sa predstavnicama CERP-a.

Predsjednik Josipović obećao je da će pomoći u okviru svojih ovlasti da se slučaj RIZ-a riješi, odnosno ono za što se radnici RIZ-a bore, to je opstanak tvrtke i radnih mjesta.

Tom prigodom Predsjedniku Josipoviću su u znak pažnje uručeni, osim standardnih poklona sa RIZ-ovim obilježjima, najmodernije jednofazno brojilo, uvezene fotografije instaliranja odašiljača u J. Koreji, novinski članak o prodaji odašiljača u Japan te knjiga dokumentacije u svezi RIZ-ove problematike.

Sastanku su prisustvovali RIZ- predstavnici Uprave, sindikata, Udruge branitelja, RV-a, CERP- zamjenica ravnatelja i zamjenica direktora pravnog sektora te savjetnice Predsjednika. 

Foto: Ured Predsjednika RH, Domagoj Opačak

RIZ-kod Predsjednika RH-zajedniočka

OSTALE NOVOSTI