Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Prezentacija implementacije novog modela obračuna plaće u Brodogradilištu 3. MAJ

Rijeka, 17.05.2017.godine.  U Brodogradilištu 3. MAJ  održana je prezentacija “Implementacije novog modela obračuna plaće”.

Prezentacija je održana na inicijativu SMH-IS sindikalne podružnice 3.MAJ, a sukladno aktivnostima oko implementacije novog modela i upoznavanja predstavnika radnika s novim sustavom obračuna plaća.

Prezentaciju je vodio Boris Dvoršak, pomoćnik direktora za poslovne procese ULJANIK Poslovno informacijskih sustava, a u ime Sindikata Metalaca Hrvatske –Industrijskog sindikata sindikalne podružnice  3.MAJ bili su prisutni svi povjerenici SMH-IS s lokaliteta 3.MAJ Rijeka.

Tom prilikom je napomenuto da je pored  Aneksa III, osnovano i zajedničko tijelo za praćenje implementacije kao jedina ovlaštena instanca za raspravu i eventualne korekcije u primjeni novog modela obračuna i isplate plaća.

 

 

Nakon prezentacije sindikalni povjerenici su se pobliže upoznali s novim sustavom obračuna, a posebni naglasak je bio na novim sustavu vrednovanja i ocjenjivanja radnika koji će s novim sustavom biti uveden tijekom idućeg mjeseca.

OSTALE NOVOSTI