Loading...
Regija – Središnja HrvatskaRotirajući postoviVijesti

Radnici RIZ-a traže da Upravno vijeće AUDIO-a da na prvoj sjednici odobri Program RIZ-ESOP

Zagreb, 29. svibnja 2012. (sssh.hr)- Dvjestotinjaka radnika RIZ-Odašiljača, članova Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijskog sindikata,  prosvjedovalo je ispred sjedišta AUDIO-a tražeći da Vlada RH donese Odluku o prijenosu portfelja dionica AUDIO-a društvu za jednu kunu kako je to učinjeno i u brojnim drugim slučajevima otete pa vraćene imovine. Traže da Upravno vijeće AUDIO-a na svojoj prvoj sjednici odobri Program RIZ- ESOP, te da se do realizacije toga programa obustavi bilo kakvo imenovanje novih članova NO-a i Uprave RIZ-a koje bi, kako se čulo, dovelo do nepovjerenja inozemnih partnera i do katastrofalne štete. Traže povlačenje podignute tužbe kod Trgovačkog suda za sazivanje izvanredne Skupštine društva. Izraženo je i protivljenje pokušaju brze smjene Uprave u AUDIO-u, imenovanju na brzinu članova Uprave i članova NO-a RIZ-a iz redova osoba koje do sada nisu nikad čule za RIZ-Odašiljače, a sve da se RIZ uništi i omogućiti pojedincima da konačno putem stečaja dođu do atraktivnog zemljišta.

 

 

 

 

 

 

 

OSTALE NOVOSTI

3 comments
  1. Safet

    žalosno je što članovi sindikata riza ne javljaju s svojim komentarima tako da se i nezna njihovo mišljenje i razmišljanje a po cijele dane surfaju po glupim stranicama.

  2. Safet

    jadno da još uvijek i to na dobrim radnim mjestima rade rušitelji tvrtke,prije par godina trebalo je protjerati takve i danas bi to bio zdrav kolektiv.

Comments are closed.