Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Seminar o određivanje prioriteta u budućem sindikalnom djelovanju sindikalne podružnice SMH-IS u Brodogradilištu “V. Lenac”

U hotelu Belvedere u Medulinu održan je od 08.-09.04.2011. godine seminar za članove Skupštine sindikalne podružnice SMH-IS u Brodogradilištu „Viktor Lenac“.

Predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske-Industrijskog sindikata Vedran Dragičević govorio je o sindikalnoj sceni u Hrvatskoj, aktivnostima i predviđenim i dogovorenim akcijama SSSH, te o ulozi i zadaćama  Sindikata metalaca Hrvatske-Industrijskog sindikata. O ulozi sindikata u području plaća i drugih materijalnih prava radnika govorila je Vesna Mlinarić, pomoćnica predsjednika za ekonomsko područje rada u SMH-IS, a o sindikatu u provođenju industrijskih akcija govorio je Davor Šmuljić, pomoćnikpredsjednika za kadrovska i pravna pitanja. Teritorijalna povjerenica SSSH Jadranka Tomašić sudionicima seminara govorila je o sindikatu u demokratskom društvu. Regionalni povjerenik SMH-IS za primorsko-goransku regiju Branko Kužet i glavni sindikalni povjerenik Damir Bačinović sa svim sudionicima seminara i predavačima posebno su se angažirali u radionici kojoj je glavni cilj bio  određivanje prioriteta u budućem sindikalnom djelovanju sindikalne podružnice SMH-IS u Brodogradilištu „V. Lenac“.

 

 
 

OSTALE NOVOSTI