Loading...
Vijesti

SUTRA ŠTRAJK SOLIDARNOSTI!

neimenovano

Skoro 400.000 građana nema posla dok pojedini ministri Vlade 
Republike Hrvatske bahato poručuju javnosti da na posao neće valjda dolaziti u kočiji nego moraju u skupim automobilima. Njihov posao je da učine uvjete života građana Republike Hrvatske što boljima, no kako to u stvarnosti čine, nisu zaslužili niti da rade niti da na posao dolaze pješke…stoji u pozivu predsjednika SM;H-IS Verana Dragičevića upućenog svim članovima..

Više: Pismo; Upute

OSTALE NOVOSTI

2 comments
 1. Šverko

  E pa dragi Nikolase trajalo je baš koliko je trebalo….Procjenili smo,a to i najavili sindikalnoj hierarhiji da je sat vremena sasvim dovoljno kao znak solidarnosti…To je 4000 neodrađenih sati,a onako bi bilo 8000.Odnosno da je štrajk trajao do 14 sati nitko više ne bi išao na brod jer nam radno vrijeme završava u 15 sati,a ZOR se kreira u Saboru ,a ne u Uljaniku zar ne'''Uostalom više se u medijima spominjalo što tramvaji nisu vozili 5 minuta,nego svi štrajkovi zbirno u industriji RH

 2. Nikolas

  ŠTRAJK SOLIDARNOSTI!

  Ljepo ljepo, ste to odradili smo mi nije jasno,
  pa molim da mi netko odgovori. Zašto je ta solidarnost u Brodogradilištu Uljanik trajala od 12:00-13:00 ako je svuda u javnosti rečeno 2h. znači od 12:00-14:00?????
  Član sam SMH-IS.

Comments are closed.