Loading...
Odbor zaštite na raduRegija - Jadranska HrvatskaRegija – Središnja HrvatskaVijesti

U Top-Termama Topusko održan je seminar za povjerenike radnika za zaštite na radu Regija III. i I

Na seminaru je bilo prisutan 41 povjerenik/ca radnika za zaštitu na radu te 3 predavača, 2 organizatora i kolega za tehničku potporu. Aktivnim sudjelovanjem u radu seminara, pitanjima i komentarima po pojedinim temama polaznici su potvrdili potrebu za edukacijom i novim saznanjima kako bi što kvalitetnije mogli obavljati preuzetu zadaću povjerenika radnika. Predavači su korektno odradili sadržaj programa a pitanja polaznika pridonijeti će kvalitetnijoj pripremi za druga predavanja. Organizacija seminara bila je na „leđima regionalnih povjerenika   a izvršena je na zavidnom nivou čemu su ozbiljnošću pridonijeli sami sudionici seminara. Na kraju su polaznicima uručeni Certifikati.

Hotel, Top-Terme Topusko bio nam je dobar domaćin pružajući polaznicima seminara svoje dobre usluge, uvjete i tehničku potporu na zadovoljavajućem nivou.

Zaključno valja naglasiti da su ovakvi seminari, u organizaciji SMH – IS i Centra za industrijsku demokraciju SSSH, svakako potrebni kako bi se povjerenici radnika za zaštitu na radu što više upoznali sa načinom obavljanja posla na kojega su imenovani ili izabrani.

Seminar u sličicama:

OSTALE NOVOSTI

2 comments

Comments are closed.