Loading...

OSTALE NOVOSTI

4 comments
 1. Safet

  poruka iz RIZ-a :
  dobio saam informaciju od radnika da su pojačali zaštitare,enimark ponjević-direktor zaštitarske tvrtke generali i dalje terorizira radnike,marica i policijski auti ispred firme,radnici se boje čak i fizičkog obračuna pa žele ostati anonimni.

 2. Matan

  Safete potjeraj malo sindikalce da zaštite ljude koji su ostali unutra.Ljudi rade u uvjetima nezabilježenim do sada u Hrvatskoj.Naoružani zaštitari su posvud i provociraju pojedine radnike na njihovim radnim mjestima i po pogonu.Neka pritisnu Upravu da se vidi koliko je koštala noćna akcija zauzimanja tvrtke i koliko sad svaki dan košta "zaštita".Ne mogu toliko zaraditi koliko treba to platiti.

  1. Safet

   kak se meni čini to je gotova stvar,ako su oni u nutra pristali da ih prate i provociraju ti zaštitari onda nisu svjesni da će se pokupiti lova,prodati zemljište a šljakeri na burzu.

 3. Safet

  i meni su zabranili ulaz u riz,znaći da se nekaj grdo kuha,sad me zanima gdje se sastaju radnici kojima je zabranjen ulaz i kaj oni mogu doći pred tvrtku i tamo biti svoje radno vrijeme i upisivat se u neku knjigu !

Comments are closed.