Loading...
Sekcija ženaVijesti

Žene SMH-IS organizirano posjetile Vukovar

Žene SMH-IS-Polaganje vijenca-VukovarU organizaciji Sekcije žena SMH-IS organiziran je posjet gradu Vukovaru 09.11.2013.god. Posjet su obavile članice iz firmi ĐĐ Slavonski Brod, kompletno, iz svih firmi su bile predstavnice.

Priključile su se i neke kolegice koje nisu članice SMH-IS koje su osobno snosile troškove puta.

Pun autobus, 51 kolegica, obišle su grad Vukovar,  gradski muzej i ostale znamenitosti, pomogao je kolega iz Borova Dalibor Subotić.

Nakon toga položile su vijenac i upalile svijeću na groblju i na Ovčari, u čast svim žrtvama domovinskog rata. Obišle su spomen-muzej na Ovčari  koji ih je jako emocionalno vratio u te teške ratne godine. Ne ponovilo se nigdje na svijetu.

Bilo je posebno drago vidjeti dostojanstvo kolegica, ali i na kraju puta, osmjehe na njihovim licima, jer život ide dalje. Moraju se prevladati svi stresovi i teška razdoblja, ali i imati snage ići dalje uzdignute glave.

OSTALE NOVOSTI

One comment
  1. Klara Galzina

    Kolegice i kolege!
    Zahvaljujem kolegicama na odazivu i dostojanstvu. Za ovakve posjete uvijek treba naći vremena, snage….što se tiće zbivanja u Vukovaru i našoj domovini, tijekom domovinskog rata, neponovilo se. Cijenimo sebe pa će nas i drugi cijeniti, živimo pošteno i poštujmo različitosti, jer to je bogastvo naroda

Comments are closed.