Loading...
Regija – Središnja HrvatskaVijesti

Dana 16. 12. 2011. godine s početkom u 11,oo sati u Sindikalnoj podružnici ELKA-KABELI d.o.o.održana je radno svečarska sjednica Regionalnog povjereništva SMH-IS zagrebačke regije.

Kao i svake godine na  nivou SMH-IS  održavaju se radno svečarske sjednice uz prikladan dnevni red.
Tako je bilo i u  Zagrebačkoj regiji s tim da želimo malo osvježiti i promijeniti ambijent pa pokušavamo „završne sjednice „ održavati  u podružnicama , s kojima to  dogovorimo  i  da postoji interes članstva  za to.

Uz poziv koji je upućen svim povjerenicima sindikalnih podružnica radni dio sjednice je održan po dnevnom redu na kojem je Regionalni povjerenik podnio izvješće o radu za 2011. godinu koje je   bez primjedbi Skupštine Regionalnog povjereništva   jednoglasno prihvaćeno.
Nakon radnog dijela domaćini tj.  vodeći ljudi firme  proveli su  nas kroz proizvodne pogone  te  upoznali  sa izradom električnih kabela i ostalog asortimana kojega tvrtka ELKA-KABELI ima u svom proizvodnom programu.

Po obilasku proizvodnih pogona  ostali smo se zajednički družiti sa cijelim vodstvom firme u njihovom restoranu uz prikladni domjenak kojega  je  organizirala sindikalna podružnica  u dogovoru sa Regionalnim povjerenikom i financijsku pripomoć od strane Firme tj. Uprave .

Sjednici je u radnom i svečarskom dijelu osim  članova Skupštine regionalnog povjereništva nazočio i obratio se prigodnim govorom Predsjednik SMH-IS  Vedran Dragičević te  upoznao sve  o  aktivnostima i planovima koje je poduzeo SMH-IS  te koji se  planiraju poduzimati  nadalje.   Sjednici je bilo nazočno cijelo povjereništvo sindikalne podružnice Elka-kebeli.

OSTALE NOVOSTI