Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Đino Šverko u funkciji regionalnog povjerenika SMH-IS za istarsku regiju

20131001_112016

Dne 1. listopada. 2013.g. u Puli je održana 5. sjednica Regionalnog povjereništva SMH-IS Regije Istarske.

Na sjednici je bilo nazočno 13. glavnih sindikalnih povjerenike sindikalnih podružnica Regije Istarske kao i Vedran Dragičević – Predsjednik SMH-IS i Davor Šmuljić – Pom. predsjednika za organizacioni pravna pitanja.

Članovi Reg. povjereništva informirani su o odlukama sa nedavno održane  sjednice GOS-a: Nadalje upoznati su da kolega  Ratko Goričkog odlazi u mirovinu sa 15. prosinca. 2013.g. te će funkciju Reg. povjerenika Regije Istarske do Kongresa SMH-IS (lipanj/2014.g) obnašati kolega Đino Šverko. 20131001_111807

Osim navedenih kadrovskih odluka članovi Reg. povjereništva međusobno su se informirali o gospodarskom stanju po Društvima. Najteža situacija je u Društvu „Uljanik-Tesu Agregati“ gdje radnicima plaće nisu isplaćene posljednja četiri mjeseca.

U grupi Uljanik u tijeku su procesu vezani uz povezanost funkcioniranja  BI 3. Maj te su izgledni bolji  dani za obadva Društva.

Članovi Reg povjereništva osvrnuli su se i na predstojeće aktivnosti vezano uz izbore u SMH-IS te izbore za Radnička vijeće i Sindikalne povjerenika za zaštitu na radu.

OSTALE NOVOSTI

One comment
  1. Željko - Varaždinec

    Sve čestitke Đini
    Puno rada i izazova, nadam se da će biti uspješan kao do sada.
    Lijep pozdrav iz Varaždina

Comments are closed.