Loading...
Vijesti

Kad hrvatski radnik radi

Čestitajući Novu godinu 2012. godinu uputili smo jedni drugima čestitke s našim iskrenim željama za boljitak u njoj, no, vrijeme je pokazalo da već s početka ove godine  čestitamo radnicima posebno našim članovima, ali i upravama  trgovačkih društava za čije uspjehe saznajemo iz svjetski priznatih institucija i  medija koji čestitajući na uspjesima hrvatskih radnika, a ocjenjujući to kroz kvalitetu i posebnost tih proizvoda, potvrđuju da hrvatski radnici znaju i mogu izraditi i najkvalitetnije proizvode na svijetu, da znaju napraviti proizvode koje još nitko nije proizveo, i zato, svima želimo da razumiju baš te radnike kada i najradikalnijim metodama pokušavaju sačuvati radna mjesta. Rezultati tih radnih mjesta, sa zadovoljstvom je konstatirati u kriznim i recesijskim godinama  zaslužuju pažnju Europe i Svijeta.

Čestitati treba radnicima Brodosplita  koji su napravili bez državnih subvencija najskuplji brod na svijetu (PIANA-1,1 mld . knuna), jedini na svijetu brod za prijevoz svježeg narančina soka (Orange Star), radnicima RIZ ODAŠILJAĆA koji su isporučili radio odašiljače čija je vrijednost iznosi 1,1 mil. eura, a koji razvijaju i primjenjuju nove tehnologije koje se koriste u cijelom svijetu.

Poštovani, vama čiji je to uspjeh, želimo još punu takvih uspjeha u ovoj i u narednim godinama, a onima koje smo izabrali da budu svjesni vaših znanja i mogućnosti kako bi stvorili uvijete vama, odnosno vašim proizvodnjama, ali i radnicima koji te mogućnosti još nemaju za ostvarenje istih uspjeha.

Više na:

https://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/160834/Default.aspx

https://www.poslovni.hr/vijesti/riz-isporucio-odasiljace-u-saudijsku-arabiju-193668.aspx

https://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=9207

 

 

OSTALE NOVOSTI