Loading...
Regija - Panonska HrvatskaVijesti

Milan Borić izabran za predsjednika Koordinacije SSSH za multinacionalne kompanije

 

Milan Borić, glavni sindikalni povjerenik u Belišću d.d. i dosadašnji predsjednik Koordinacije izabran je na još jedan četverogodišnji mandat. U Radničkom domu održan je 16. svibnja sastanak Koordinacije SSSH za povjerenike multinacionalnih kompanija. Glavna tema sastanka, pored izbora predsjednika Koordinsacije, bile su Revidirane smjernice Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) za multinacionalne kompanije, o kojima je izlaganje i radionicu održala Kirstine Drew, stučnjakinja u Sindikalnom savjetodavnom odboru pri OEDC-u (TUAC OECD).

OSTALE NOVOSTI

5 comments
 1. vlado stakic

  VEDRANE
  Vrijedno je to sto ostavljate mogucnost da svatko ima pravo na svoje misljenje pa tako i moja malenkost ali iskreno Vam moram reci da Vasa ocijena o Milanu Boricu kao sindikalnom lideru ili aktivisti nije realna i ne drzi vodu naprotiv njegov sindikalni rad u BELISCU d.d. je sramotan krajnje stetan i beznacajan jednom rijeci nije vrijedan spomena.U mnogim segmentima morao bi odgovarati i to ne samo on vec kompletan sindikat u kojem on dijeluje.Vjerujte on zna da u beliscu d.d.nitko nevjeruje sindikalistima ne zato sto jesu ili nisu simpaticni vec zato sto su korumpirani sindikalni neradnici.Oprostite na iskrenosti ali vjerujte to je samo dio istine.

 2. vlado stakic

  vedrane
  dakako da je vrijedno to sto ostavljate mogucnost da svatko ima pravo na svoje misljenje .neznam na temelju cega dozivljavate Milana Borica kao postenog i primjerenog sindikslnog aktivistu ali vjerujte da za to nemate dovoljno kvalitetnih argumenata i da Vam Vasa ocijena Milana ne drzi vodu.Vedrane kako biste Vi ocijenili sindikalnog lidera koji lazira izbore za predstavnika radnika u nadzorni odbor Belisca d,d. ili recimo kao glavni sindikalni povjerenik 27,11.2008.na trgovackom sudu u osijeku laznim dokumentom sudjeluje u registraciji novog mandata predstavniku raqdnika u nadzornom odboru BELISCA D,D.zakon o radu.Vedrane Vjerujte ovo je samo dio zbog kojeg se o sindikalnom postenju MilN

 3. Vedran

  Nemogu to prihvatiti! Svatko ima pravo na svoje mišljenje ali ja cjenim i poštujem Milana kao primjerenog i poštenog sindikalnog aktivistu. Vedran

 4. vlado stakic

  Bilo bi pristojno da se o sindikalnom neradu u Beliscu d.d.odnosno antisindikalnom radu gos.Milana Borica progovori argumentirano i ozbiljno a tada zasigurno taj gospodin nebi mogao biti nikakav sindikalni lidetr.Zbog takvih je sindikat srozan i u njega nitko nema povjerenja .Znam da ce se mnogi sada cuditi ali istina oko Boric Milana i njegovog sindikalnog rada je puno teza nego sto bi ovaj medij mogao podnijeti.Njegov izbor na novi mandat samo je potvrda da u sindikatu nema odgovornosti a svako njegovo priblizavanje medjunarodnim sindikatima bio bi vrhunac sindikalne obmane.

Comments are closed.