Loading...
Vijesti

Na osmu sjednicu Glavnog odbora SMH-IS pozvan je i predsjednik SSSH, metalac Mladen Novosel

U Zagrebu je 27.03.2012. održana proširena sjednica Glavnog odbora SMH-IS. Osim članova Glavnog odbora sjednici su prisustvovali i regionalni povjerenici koji nisu članovi Glavnog odbora, te predsjednici sekcija, odbora, te Nadzornog odbora i Statutarne komisije. Dnevni red sjednice je bio obiman, a Glavni odbor je donosio  odluke iz svoje nadležnosti.

Radi neopozive ostavke dosadašnjeg dopredsjednika Branka Kužeta izabran je dopredsjednik prvi s liste kandidata za dopredsjednika na 5. Kongresu SMH-IS Antun Štivić.  Vezano uz izmjenu člana Statutarne komisije iz Primorsko-goranske regije Mladena Hlače odlučeno je da se stav Statutarne komisije vrati istoj na ponovljenu raspravu i donošenje tumačenja kako bi se uzele u obzir i druge dodatne okolnosti. 

Sjednici je pod drugom točkom dnevnog reda bio prisutan Mladen Novosel koji je dao opširnu informaciju o udruživanju SSSH s HUS-om, te govorio o niz aktualnih aktivnosti SSSH u svezi prijedloga i na prijedloge zakona koje je već usvojila Vlada i Sabor RH, ili su tek na raspravi na razini stručnih radnih grupa na tripartitnoj razini.

Glavni odbor je usvojio  prijedloge izvještaja za 2012. godinu, program aktivnosti i financijske dokumente za 2012. godinu. Tako su usvojeni prijedlozi slijedećih dokumenata: Ekonomsko-socijalno stanje članstva kod poslodavaca kod kojih SMH-IS ima članstvo za 2011. godinu, Izvještaj o prihodima i rashodima SMH-IS za 2011. godinu, Izvršenje Plana prihoda i rashoda SMH-IS za 2011. godinu, Operativni program rada i djelovanja SMH-IS u 2012. godini, Plan prihoda i rashoda za 2012. godinu.

Glavni odbor usvojio je i Odluku o održavanju 4. sportskih susreta SMH-IS. Njihov organizator će ove godine biti Regija zagrebačka, a održati će se krajem rujna ili početkom listopada. O tome će u kratkom roku organizacijski odbor obavijestiti cjelokupnu organizacijsku strukturu za održavanje 4. sportskih susreta.

OSTALE NOVOSTI

2 comments
  1. dalibor

    ČESTITKE KOLEGI ŠTIVIČU NA IMENOVANJU ZA DOPREDSJEDNIKA SMH-IS,DO KOJE JE TREBALO DOČI JOŠ NA KONGRESU AL SILOM PRILIKA NIJE,AL ETO SAD JE.

Comments are closed.