Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Na sjednici Vijeća SSSH održanoj u Zagrebu,16. lipnja 2011. godine kolegi Voji Udovičiću uručena je glavna nagrada “Srce sindikalne solidarnosti za 2011. godinu

VOJO UDOVIČIĆ, glavni povjerenik SMH-IS Uljanik Proizvodnja opreme. Prijedlog zaprimljen 31. ožujka 2011. godine od Sindikata metalaca Hrvatske-industrijskog sindikata na prijedlog koordinacije sindikalnih podružnica:

OBRAZLOŽENJE:

Vojo Udovičić glavni je povjerenik podružnice već treći mandat. Svojim zalaganjem spasio je tvornicu od pretvaranja u skladište Coca-cole. Iako bolestan u zadnje dvije godine obavljao je uspješno ulogu glavnog povjerenika i predsjednika Radničkog vijeća. Protekla dva mandata bio je zamjenik regionalnog povjerenika. Redovito pobjeđuje na izborima za Radničko vijeće, a nije konkurentskom sindikatu dopustio da se raširi i ostali su na desetak članova. Njegova podružnica od 136 zaposlenih ima 106 članova SMH-IS. Vojo je u drugoj generaciji završio školu CID-a, bavi se intenzivno zaštitom na radu, a i na svom usavršavanju. Po zanimanju ing. brodogradnje, želi steći viši stupanj odnosno VSS, pa u Rijeci prije dvije godine upisuje studij i do nove godine očekuje diplomu. Rođen je 1956. godine i ima 55 godine.  

            Smatramo da zaslužuje Nagradu „Srce sindikalne solidarnosti“, a on će sigurni smo, sa svojim velikim srcem uvijek pomagati najugroženijim članovima.

 
 
 

OSTALE NOVOSTI