Loading...
Vijesti

Održani peti sportske susrete metalaca SMH-IS Regije II Sjeverozapadna Hrvatska 18.06.2011. u Varaždinu na Sportsko rekreacionom centru AQUACITY

Na susretima je sudjelovalo jedanaest ekipa i to : Jedinstvo d.d. – Krapina, TPK – Orometal – Oroslavje, ZM- metal – Hercegovac,  Limovi i konstrukcije – Krapina, Ferro Preis – Čakovec, Kostwein – Varaždin, RŽV – Bjelovar, Novi Feromont – Donji Kraljevec, MPD – Daruvar, Končar NSP – Zlatar i MIV – Varaždin…

Iz naprijed spomenutih ekipa  natjecalo se oko 180 sudionika, u slijedećim sportovima : mali nogomet, pikado ( muški i žene ), bela i potezanje užeta. Atmosfera na samim susretima bila je izvanredna, što se tiče raspoloženja natjecatelja  i druženja uz pjesmu,  vremenski su nas uvjeti poslužili uz blagi povjetarac koji je rashlađivao natjecatelje . Valja naglasiti da je bilo i hrabrih  kupaća koji su zaplivali u jezeru te koristili  krasno uređene plaže koje mame kupaće, sa napomenom da je temperatura vode bila slabih 20C.

Pobjednici po disciplinama bili su slijedeći:

–   mali nogomet

 1. Limovi i konstrukcije – Krapina
 2. Novi Feromont – Donji Kraljevec
 3. TPK Orometal – Oroslavje

 

 

 

 

 

 

 

 

–   pikado muški

 1. Ferro Preis I – Čakovec
 2. Novi Feromont – Donji Kraljevec
 3. Jedinstvo – Krapina

 

 

 

 

 

 

 

 

–   pikado žene

 1. Ferro Preis I – Čakovec
 2. Ferro Preis II – Čakovec
                             

 

 

 

 

 

 

 

 

–   bela

 1. Kostwein – Varaždin
 2. Ferro Preis Čakovec
 3. MPD – Daruvar

 

 

 

 

 

 

 

 

– potezanje užeta

 1. Ferro Preis – Čakovec
 2. Novi Feromont – Donji Kraljevec
 3. MPD – Daruvar

 

 

 

 

 

 

 

 

 • za fair play nagrađena je ekipa Končar NSP – Zlatar
 • ukupni pobjednik kojem pripada prijelazni pehar po drugi puta za redom je ekipa Ferro Preis – Čakovec.

  

Na kraju valja napomenuti da je puno važnije od rezultata sportsko druženje, koje je bilo u granicama fair play-a , kojeg inače u svakodnevnom životu ima premalo.
Svi natjecatelji izrazili su podršku i želju da se ove igre nastave, te  da se ponovno vidimo 2012. godine u još većem broju.

Svakako treba pohvaliti voditelje po pojedinim sportovima koji su korektno i dobro odradili zahtjevan posao , te zahvaliti svim gostima koji su se odazvali našem pozivu, a oni koji nisu da nam se pridruže slijedeće godine u ovom projektu.

OSTALE NOVOSTI