Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaRegija – Središnja HrvatskaVijesti

Od 26.-27. siječnja 2017. godine u Hotelu Matija Gubec Stubičke Toplice održan je seminar za radnička vijeća i članove izbornih odbora

Od 26.-27. siječnja 2017. godine u Hotelu Matija Gubec Stubičke Toplice održan je seminar za radnička vijeća i članove izbornih  odbora sa područja Regije Zagrebačke, Sjeverozapadne Hrvatske, i Regije sisačko-moslavačko-karlovačke.

Teme seminara i radionica bile su vezane isključivo za promjene propisa i izborni postupak za izbore članova radničkih vijeća od ožujka do svibnja 2017. godine. Govorilo se  također kako pobijediti na izborima i osigurati brojnost radničkih predstavnika u radničkim vijećima kao i do sada. Voditelji tema bili su Davor Šmuljić i Vesna Mlinarić uz organizacijsku potporu regionalnih povjerenika Siniše Kosića, Dragutina Vuljanića i Branka Kneza. Seminaru-radionicama bilo je prisutno više od 50 polaznika od kojih je više od 10 bilo prvi put na seminaru. Polaznicima seminara-radionica uručeni su pripremljeni materijali, a za svaki izborni odbor i/ili radničko vijeće i izborna mapa prema kojoj će se provoditi izbori, a koja sadrži termine i sve potrebne obrasce propisane Zakonom i Pravilnikom o provođenju izbora za radnička vijeća.

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTALE NOVOSTI