Loading...
Vijesti

Održan je prvi seminar u nizu za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu sukladno odredbama Zakona o radu

U Bizovačkim toplicama 27.-28.01.2011. održan je prvi seminar za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu o temi „Kako pobijediti na izborima u ožujku 2011. godine“.  Pod teme su bile: Zašto je važno izabrati RV i povjerenike ZNR; Rezultati dosadašnjeg djelovanja RV; Kako provesti izbore za radnička vijeća i povjerenike ZNR temeljem važećih propisa, te Određivanje strategija u sindikalnoj podružnici kako bi SMH-IS dobio izbore kod svakog poslodavca kod kojeg ima organizirano članstvo.

Seminar je održan za Slavonsko-baranjsku regiju Sindikata metalaca Hrvatske-Industrijskog sindikata. Seminaru se odazvalo gotovo 60 polaznika.

Organizator je bio regionalni povjerenik SMH-IS za Slavonsko-baranjsku regiju Antun Štivić.
Predsjednik Vedran Dragičević je pozdravio skup i govorio o značaju i važnosti izbora za radnička vijeća i povjerenike zaštite na radu. Predavači su bili Vesna Mlinarić i Davor Šmuljić koji su unaprijed pripremili prezentacije, a koje su bile podijeljene svakom sudioniku seminara.

 

Idući takav seminar biti će održan za radnička vijeća i sindikalne povjerenike od 03.-04.02.2011. za Sisačko-moslavačko-karlovačku i Zagrebačku regiju u hotelu „Matija Gubec“u Stubičkim toplicama.

OSTALE NOVOSTI