Loading...
Vijesti

Predstavnici radnika RIZ-a u Ministarstvo gospodarstava sa pitanjem kako na domaćem tržištu prodati kvalitetniji domaći proizvod i sačuvati radna mjesta?

Dana 25.01.11. delegacija RIZ-Odašiljača d.d. u kojoj su bili predstavnici sindikalne podružnice Sindikata metalaca Hrvatske-Industrijski sindikat (SMH-IS), radničkog vijeća i udruge malih dioničara primljeni su na razgovor u Ministarstvo gospodarstva a delegaciju je predvodio predsjednik SMH-IS g. Vedran Dragičević. Delegacija je bila je na sastanku kod državnog tajnika za industriju g. Ruđera Friganovića vezano za program proizvodnje električnih brojila.
RIZ-Odašiljači d.d je jedina tvrtka u Hrvatskoj koja na osnovu vlastitog razvoja proizvodi široki asortiman brojila namijenjenih kućanstvu i industriji u najmodernijoj digitalnoj tehnologiji i visokoj kvaliteti, za koju je RIZ-u u Hrvatskoj gospodarskoj komori dodijeljeno je priznanje “Hrvatska kvaliteta” za liniju proizvoda digitalnih brojila električne energije EBM108 i EBT308. 

Iako je u razgovoru je bilo riječi o utjecaju recesije na problema u nabavkama elektroničkih brojila od strane HEP-a, ipak je od strane Ministarstva gospodarstva RIZ-u obećana pomoć u zaštiti domaće proizvodnje a ujedno i očuvanju radnih mjesta.

 

NAGRAĐENO EBT308 DJELATNO BROJILO

OSTALE NOVOSTI