Loading...
Regija - Jadranska HrvatskaVijesti

Regija Sisačko-moslavačko-karlovačka održala završnu sjednicu za 2012. godinu

20121217_101258 Bez obzira na i svečarski karakter, sama sjednica u prvom dijelu bila je radna. Diskutirane su teme koje, su i srž sindikalnog rada, kao što su: Analiza gospodarskog stan ja u firmama u regiji, analiza utvrđene reprezentativnosti članstva u regiji, analiza rada na učlanjivanju u proteklom periodu te dogovor o radnjama i mjerama za nadolazeću godinu.

Uz prisustvovanje predsjednika SMH-IS Vedrana Dragičevića, opširno je izvršena analize stanja u firmana na regiji, zaključeno je da se od županijskog GSV-a zatraži hitno raspravljanje o stanju i perspektivi firmi na regiji. 20121217_101407

Nakon završetka procesa utvrđivanja reprezentativnost sindikata, konstatirano je da na regiji ima  1989 članova SMH-IS među kojima su i članovu kojih su firme u poteškoćama a Regionalno povjereništvo brine o njima. Posebno su istaknute mogućnosti učlanjivanja u firmama gdje SMH-IS ima članove pa će u tom pogledu biti organizirani seminari za članove sindikalnih povjereništava u podružnicama za rad na učlanjivanju.

20121217_114849Na kraju sjednice a povodom odlaska u zasluženu mirovinu, regionalni povjerenik, Dragutin Vuljanić, zahvalilo na dugogodišnjem sindikalnom radu kolegici Đurđi Mihalčik te joj poželjelo puno sretnih trenutaka u daljnjem životu.

OSTALE NOVOSTI