Loading...
Vijesti

RIZ-ESOP na HTV-1 u 20:10 sati u emisiji PARAVAN

Ne zaboravite pogledati 23.10.2012.

EMISIJA uživo na HRT-1 u 20:10 sati

Učestvuje: Marina Glokević, glavna sindikalna povjerenica SMH-IS u RIZ-Odašiljačima

 

Što je ESOP program, odnosno radničko dioničarstvo? Što se doista događa u RIZ-u? Zašto radnici traže radničko dioničarstvo a država odgovara slanjem zaštitara? Želi li netko ipak uništiti RIZ? Kako radničko dioničarstvo funkcionira u Uljaniku, zašto ga traže u Dalmacijavinu? Kakva su iskustva u Europi i svijetu? U sklopu emisiji prikazat ćemo dokumentarni film Saše Kosanovića.

 

 • Voditelj:  Tina Šimurina
 • Urednik:  Tina Šimurina i Robert Zuber

 

Pogledajte video

OSTALE NOVOSTI

3 comments
 1. Šverko

  Kolega Knez i sam sam bio iznenađen da su me potpisali kao Sikovca,ali utješno je i to što su mi umjesto Đino napisali Đani,pa možda to nisam ni bio ja.Molim kolege koji su bili u studiju (Đuro,Davor i Joso)da reagiraju drugi put jer ja sam metalac i oni to znaju…Podrška Marini i svima koji se bore za radnike…jako su lijepo i hrabro prezentirali svoje stavove

 2. Mojmir

  Čestitam politički HNS-ovoj instaliranoj upravi. Uspjeli su s naoružanim zaštitarima zauzeti svoj izborni plijen, zazlužili su ga izborima. Udri šljakere,otkaze im podijeli oni ionako ničemu ne služe osim da rade ko crvi. Pola ovih radnika i VSS stručnjaka je odraslo spavajući u šatorima i kontenjerima u Iraku, Maroku, Eritreji bogu iza nogu. A sad lijepo otkaz i supenzija….Živjela ovaka Hrvatska, sram vas može biti izbacili ste ljude na ulicu. Sramota.

 3. Zoran Knez

  Izvrsna promocija SMH-IS(osim što je Đino predstavljen kao povjerenik SIK-a).Po mogućnosti najaviti ranije da mogu obavijestiti članstvo.Još jednom podrška Marini i ekipi.

Comments are closed.