Loading...

OSTALE NOVOSTI

3 comments
 1. MID-ovci

  Kolega Damire,

  Zahvaljujemo na poršci, sve što SMH-IS u 3.maju radi, a i rezultate o ovom prosvjednom skupu radnika možete pratiti i na http://www.smh-3maj.com te o svemu biti informirani. A pacijenata o kojima govorite, ah ima ih, a na pokušaj virtualizacije i objedinjavanja tvornica, svjesni smo da smo jedan drugom konkurencija (Split, 3.MAJ, Uljanik), ali za razliku od Vas imamo volju, tradiciju, malo dužu od Vaše, i najvažnije znanje. Hvala

  SMH-IS 3.MAJ MID

  1. damir

   Nepoznati autore,

   molim Te da pojasniš dio rečenice "… ali za razliku od Vas imamo volju, tradiciju, malo dužu od Vaše, i najvažnije znanje." Što si time htio reći i da li si uopće shvatio suštinu mog teksta?

 2. damir

  Poštovane kolege,

  na žalost, ne znam koje je rezultate polučio najavljeni skup radnika, ali sam uvjeren da ste učinili najbolje moguće u nastojanju da se zaštiti neprocjenjiva vrijednost znanja, kvalitete i sposobnosti radnika vaše tvornice. Svako radno mjesto u brodogradnji je važno i vrijedno svake pažnje, međutim motorogradnja je nešto što se ne nauči preko noći. Posao tokara, brusača, alatničara i sl., ne mogu, niti znaju raditi svi. Taj minuli rad mnogih generacija prije nas, morate znati obraniti od pacijenata koji misle da sve počinje i završava sa njima. Kao nekadašnji gl. povjerenik SMH Strojogradnje Uljanik, svjedok sam pokušaja virtualizacije i objedinjavanja više takvih tvornica, ali smo oštrim i argumentiranim nastupima spriječili namjere u kojima bi sigurno došlo do gašenja mnogih radnih mjesta, a možda i djelatnosti. Vjerujem da će to i vama uspjeti. Sretno.

  Damir Kauzlarić

Comments are closed.